"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, November 5, 2009

Orkid...


Photo taken by my hubby kat umah member kat Perlis ritu...


^_^ x sempat aku nak buat entry bagai...sibuk ngan eseyment aku yg nk di hantar hari Sabtu nie..huhu
^_^ x sabar rasanya nak attend Annual Dinner nie...hiks!

11 comments:

De' Sal said...

salam gie,baru berkesempatan jengah umah kenkawan,lawa pic orkid tu.

neezareef said...

okidlah!!!! tingat iklan ako

momguess said...

cantik orkid tu
bunga aper
bunga orkid
bunga aper
bunga orkid

ibu_arifa said...

wah...cantiknyer..sungguh fresh jer nampak...suke..suke..

wantie said...

chewah.. chewah... ambik gambaq guna lens baru ler tue. cantik bebenor..

sian kat hg noh dok struggle wat ai si men tue. terkenang aku dolu dolu.. Skor jgn tak scor... at least 3 pointer and above...

aku sokong hg. "Anugerah Dekan" jgn lupa ambik dua tiga keping.. kik kik kik

zura@iwan said...

guna lense br yer..hehe..

AD thir yr tema apa lak..x sbr aku nk tgk..hehe

naurah makwa said...

takleh jadi ni..kena tukar cam gak nih..*ayat jealous..huhu

fazilzura said...

mama ku peminat fanatik orkid...

alyyani said...

bole amik buat wallpaper desktop nih :)

CINTAMANISZ Lite said...

ye ler...org byk tanggungjawab nak kena pikul ni..mmg ler..sebok bertambah sebok ler..sian dia...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

orkid pun orkid laaa...janji blog updated....