"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, November 24, 2009

Panorama Malam ~ Pekan Jeniang!

Apa Cerita kitaorang kat sini?...x der cerita actually! hanya singgah utk penuhkan perut yg berkeroncong di tgh2 mlm semasa perjalanan pulang ke rumah mertua tempoh hari........pastu, macam biasa ler..adegan bergambar yg entah hape2 ntah...



banyak picture gak kitaorang amik kat sini..ntah hape2 ntah kan....food dia not bad...cuma portion dier ciput jer...



Dapat ambil signage JENIANG pon jadi ler...buat kenangan....



Pastu, opposite tempat kitaorang makan tue ada Petronas...



Haku hidangkan pinggan kosong bersama teh tarik kat korang dah ler yer...sebagai pencuci mata k!


Masing2 kepenatan....abaikan ke'stim'an kitaorang smbil berposing tue k! Hmmm...Nureen non adoo dlm adegan bergambar nie ok! sebabnya...dia 'zzzzzzzzzzzzzz'' di dalam kereta!

^^Kemalasan utk berblogging tiada kena mengena dgn n3 di bawah ok!
^^ Hidup berumah-tangga haruslah sentiasa bermaaf-maafan & sayang-menyayangi...Itu lah AKU dan DIA...

13 comments:

sis_nita said...

ke-stim-an..

asben kamu jerr mate stim tu..

kamu ok lagik..

hehehe!

:)

CuTeMiUt78 said...

woohhooo.. kestiman tu.. betul kata sis nita tu..hubby ko je yg nampak penat..

~Firsya~ said...

waaaa,suke sgt ayat kestiman tue,ekekekeke...a'a la kak,hubby akk nmpk penat

el said...

a'ah laki ko je stim
ape tgu lagi balik laaaaaaaaa
kahhhhh berdekah3

alyyani said...

lain muka ko time da penat tuh. cam tak cam aku. hehe... jeniang ni kat ngeri mana?

wantie said...

sian aku tengok usben hang gie oi... walaupun mata dah stim cam tue, still senyum lagi...

tak baik tau, hg dera dia memalam cam tu. dera apa???

Dera suh senyum ler.. kik kik kik

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nampak sangat muka yg kepenatan.....

zura@iwan said...

stim mata munir...wakaka..

CINTAMANISZ Lite said...

lakukan apa sj yg kita rasa suka asalkan tak mengganggu org..kan??

Biarkan mata memandang...dah kita suka..hobi..

Gie..tiap kali kuar...mmg hang bawak ke kamera bagak tu?? hehe..

Dee said...

seronoknya jln smpi lewat malam..

burt said...

kak jeniang katne?

Delimasari said...

kat perak ke ni???

Mummy Dasy said...

Bestnye... lamanya x minum tehtarik