"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, November 4, 2009

Penang @ One Night!


Cisss! macam bagus jer kan! ahhhh...belasah jer!!

Kat tempat nie ler aku dan si suami suka melepak! mmg best giler…Apa Motif???Mesti ler looking for the food!! baru Semalam jer nie kitaorang merelaxkan diri…just another kind of treatment for our relationship & our money too! huks!

But I don't care..as long as I happy with my love!

DSC_0941 DSC_0943 DSC_0949 DSC_0947

Sambil menunggu si suami mendapatkan makanan…aku merajinkan diri utk merakamkan detik2 malam kt sini…..x dpt nk enjoy the food here psl Nureen tertido kat dalam keta…so, take away jer la!huhu

DSC_0952DSC_0958DSC_0959DSC_0960DSC_0963

Perghh….Ice blended! mmg aku addicted ngan menatang nie! mmg maveles woo! sedap giloss compare ngan Pekan Lama nyer Ice blended..taste dier mmg jauh api dari panggangnyer..RM15.00 + RM2 for the chocolate chip!

Then..my favourite muffin too…Blueberry muffin….and last but not least,my favourite cake…Mocha cheese cake! mak aiii…sedap giloss! RM5.90 for muffin & RM8.80 for cake! Kalau tiap2 hari spend cenggini…kempes poket woooo! tp bukannya selalu kan!

^^ Terasa ralat sket psl x dapat nk terjah blog kengkwn di siang hari…al maklum ler aku dh ikut time frame US…org nak tido br ler jengah2..tu pon sikit jer dpt terjah psl dh penat!huhu

20 comments:

Munira Kirana said...

hye gie =)
wah..
penang....
suke pic gie dlm cermin tu... =)

Gieyana said...

Munira Kirana

Hye...thanks yer..picture x der keja..kekeke

[-suziey-] said...

hohoh aku pny feveret gk ice blended itu..sedap woooooo

Gieyana said...

Suziey

hohoho..betui2..aku pon dh addicted giloss ngan natang tue !:)

mama tisya said...

lama tk dpt iced blended ni...aku asal dahaga je sure terbyg2 iced blended..sgt sedih skarng iced blended yg san fransisco kt opis aku dh pindah so tkdpt ler bli 3rd week buy 1 free 1...huuhuhuhh

wantie said...

mak ai.... ko dah kena virus es belnd... berselera plak aku negok. sat aku kuaq pi beli baru tau...

sesekali makan ulaq tak pa aih..
company aku tak strict ar...

es belnd.. es blend... ( hg dok tayang kat aku nohhhhhhhhh

alyyani said...

aaa lunch kang nak carik subway! nak beli 12inch punye :D nureen tido eh, patutla tak nmpk kelibat si kecik tuh..

el said...

aku ngan laki aku mmg suke ice blende sb ni..mocha expcieli...lama x pekene..mai la banjer..hiksss

neezareef said...

lapo lak tgk makanan tghari2 gini

CINTAMANISZ Lite said...

Gie...hang tak kesah mkn byk mana bila2 masa waima tengah2 malam pun takpe. Stil selim-melim. Kalo akak...adoii..tak kontrol makan...badan jadi montel dan montok ler pasal ketinggian pun al-maklum, kureng!! hihi..

zura@iwan said...

x kesah kt mn pon kan..asalkan dpt spend time bsama2 org tsyg..hikss

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ice blended tu menjadi pujaan hatiku...

Dee said...

sedapnya..

Secret Drifter said...

akak kenapa makan strabucks??

tak makan nasi kandar malam tu??

sbb Penang famous dgn nasi kandar kapitan pada waktu malam...

anyway great shots !

MiJa said...

best nyer mengambil gambar cantik..^^

SyaNa said...

hohoho ko buat aku craving nk java chip frapacino
huhu

Delimasari said...

dapnye.......

dilaOHdila said...

food photography yang mengancam...
shuntek starbuck tu dah macam fisheye nyer lens nih

*MaMa HeRdA* said...

waaa..gie lense baru erk..hahahaha..

ShaZ Ni said...

saye maw ini makanan gakK!! :D nak nak nak!! boleh?? :P