"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 2, 2009

Sabtu ~ So many things to do!

Banyaknya aktiviti yg kitaorang lakukan….planning nak attend kenduri jer kat Perlis..namun terpaksa plak jumpa cik Lawyer kat Seberang Jaya….sedikit rush psl opis lawyer tue closed at 1.00pm…keluar dr rumah plak dah 10.30 camtue..hiks!

After settle segala bagainya…terpaksa plak round kat Bandar Sunway tue ,nak cari puting susu utk Nureen..almaklum lah Nureen dh gigit puting tue sampai rosak! So urgently ler nak cari replacement psl kat Alor Setar rasanya susah nak cari puting Avent tue!huhu….Round punya round..lastly terpaksa ler aku dengan baju kurung yg cun-melecun tue masuk kat Pakson kt Sunway Carnival tue!huhu…..

DSC_0796

See….I yg mengakibatkan puting susu tue rosak okies! hahaha….

DSC_0799

Tuan empunya blog mengglamerkan diri yer…

DSC_0802

Round nak mencari puting utk Nureen..lastly ternampak plak KFC..so terpaksa ler singgah! Nasib baik drive thru jer!huhu…CANDID!!

At last…dah settle segala bagainya…kitaorang sampai kt umah kenduri almost 3.00pm ler kot!

DSC_0867

Pengantin Baru yg tersenyum ria….Selamat Pengantin Baru yer dik Shiela….

^_^ Perghhh…sgt gigih nak wat entry ok…comment uols aku reply jer bila sempat yer…consider aku kerja kat US ler gamaknya psl bila mlm br ler dpt terjah umah korang!kahhhhhhhhh!

12 comments:

Cik Wanie said...

wuit,
sakan betul berjalan yer,
dari penang sampai ke perlis,
bila nak ke alor star lagi nie....
blh jumpa:)

el said...

samalah danish..suke sgt gigit puting..sib bek puting murah jer..kt mn2 leh beli..kahhhhhhhhhh

IZAN said...

wakakakka.. budak2 mmg suka gigit putinggg.. danish pun cam tu gakkk.. puting nya mmg ada satu lubang besarrr.. minum susu (dah 4+ tahun) seminit je abesss.. nasib baik dia pandai handle sendiri tahap kelajuan susu tu masuk muluttt... huhuhu. Psstt.. ni gambar pakai lens BARU kerr..? perrghhhhh!

wantie said...

hujung minggu hg mesti best noh.. jejalan sana sini...

Ang pi jumpa Lawyer tu psl umah ang ka? cam tu ler kalau belu umah kena selalu pi jumpa En. lawyer...

CINTAMANISZ Lite said...

Nureen..ni kalo dok isap puting ni..mesti ada bantal busyuk skali...heheh..

Dee said...

cutelah nureen ngan baju kurung..anak dee pun dlm 2 minggu je tukar puting..seksa..dh besar2 mmg dorang suka gigit..

alyyani said...

wah, sampai keperlis gi kenduri kawen? balik ari ke stay sana? dengar cam jauh je..

illa said...

nureen yg comel..nureen isap punting lagi ker?nnt mama snap pic dier tgh isap punting yer mama..hihik

EIJAM'S FAMILY said...

huhuh mmgsakan tul si gie nie.. huhuh xpe.. kan bestkan..kiter pun same ler..

[-suziey-] said...

seb bek aQeel xpndai gigit smpai koyak lagi puting..tp aku pelik la..ade 1 botol aQeel tu..asyik meleelh la bila kita goncang..dh tukar puting baru pn still meleleh..nape ek..hmmm

jauh perjaalan ko ye..ish lama xnaik perlis..teringt kisah awal kawen dulu..hehe.

so sweet la pengntin..suci murni berkaler putih:p

zura@iwan said...

best gi knuri kawin...wei km pon kuar dr png around kul 10am cm tuh...iwan x jd gi meeting kt sp..iya2 je dier..

atty's said...

dulu fir camtu gak ..suka benor gigit punting..seminggu 3-4 kali mesti gigit..kena spare dalam 3 puting seminggu , lelama ..kty ckp .dah takleh beli dah .terus stop minum pakai botol.