"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, November 14, 2009

Sekitar Majlis Annual Dinner!

Terasa sedikit ketinggalan…al maklum lah x dapat nak terjah blog sahabat2 sekelian di waktu kerja…dapat access to blogspot..tp, apa kan daya..company not allowed to acces non related website berkenaan ngan kerja!huhhh sadiss sekali!!!

Tak abis nak citer lagi pasal annual dinner kitaorang tempohari..mak Aiii..mmg tak kering gusi kitaorang gelak! berdekah3 smpai sakit perut dibuatnya…Company aku mmg penuh ngan sense of humor..tak hanya di majlis Annual Dinner nie…kat opis pon sama! semua boss n staff, kitaorang treat as a same level..takder sikap perkauman…pangkat dan darjat..semuanya sama…we in one happy family gitu!

_DSC0995 _DSC1018

Left picture is kitaorang nyer Accounting staff..hanya boss haku sorang jer lelaki…dan dikelilingi oleh omh pompuan..kekekeke

Majlis kitaorang bermula lebih kurang pukul 7.30 cenggitu…selepas menjamu selera….dgr ceramah dr big boss..smpai kat talent show tu mmg tak kering gusi di buatnya…semuanya sporting giloss…time pakai cam omh pompuan tue haku x bleyy tahan…giloss bebenor diorang!kahhhhh!

Pastu sampai kat game….yang nie pon x bleyy tahan….semua staff joint in 10 group cenggitu….last task yg kitaorang kena buat…4 org wakil dari setiap group kena buat cantuman yg terpanjang..x kira korang nk guna apa yg ada kat korang…yg haku x bleyy tahan…suma owg mmg sporting n gila2 gitu…smpai takat buka baju n seluar…dan hanya tinggal spender…mmg berdekah3 smpai menangis di buatnya…..tp berbaloi ar group tue buat cenggitu, psl menang dlm game tue…line diorang mmg panjang giler smpai keluar dr ballroom…kahhhhhhhhhh!

_DSC1003 _DSC1001

Aperpon mmg best giler ar wa cakap lu! tak kering gusi di buatnya….dan, we in blue…namun tak semua owg yg ikut tema…tp yg pentingnya..ada jugak ar yg pkai biru sket2…

DSC_1022DSC_1021

Me & my best fren…sempat gak posing walaupon busy jd comittee..hahahaha

27 comments:

[-suziey-] said...

dasat btl...ade aksi terlampau lg..ekeke:p

sis_nita said...

akaknyerr annual dinner 5hb 12 laa.. jap gi.. bulan depan..

el said...

laa x puas la tgk..gmbo pun kecik2 jer..nak besor2..huhuhu
waaa cantek la baju ko gie..pinjam bleh..kahhh mn muat aku..ko kurus..kahhh

CINTAMANISZ Lite said...

asal hang taruk gambo kali ni kecik aje. Maleh ler nak klik bagi besau..

eii..hang selalu dok photog pun...camne ler mata leh pejam tu. nantok ye??

Nana said...

aku kt opis mmg jadi pendiam wlpun aku sebenarnya byk ckp tp sebab dikelilingi ngan org2 yg xbyk ckp aku pon malas nk ckp hehe

bez kan klw kt opis penuh ngan gelak ketawa aku mrasa tu seme kt opis lama dulu je..skang xde dah gitu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

i want more pic please...

adda said...

wow meriahnyer

ikiqzana said...

wah cantik la gie mlm tu.. u look blue..

zura@iwan said...

mmg meriah cm tu kan...ada game bagai...

alyyani said...

annual dinner korang mmg gempak la. congrats to all the committee. kira ko berjaya make it happened. tp tu la, comel2 gmbr nye ek. hehehe

Gieyana said...

Suziey

Kekeke..diorang mmg dasat n happening..:)

Gieyana said...

Sis Nita

Betui tue..cepat jer masa berlalu kan..:)

Gieyana said...

El

kekeke..ko klik je rkasi besau k..

nak pinjam erk..boleh ajer nieh..:)

Gieyana said...

Kak Alona

Hehehe..tukar trend lak akak..owg len suma taruk besau2..saya kecik2 dh ler...hehehe

Candid..candid..hahahah!

Gieyana said...

Nana

Ko sama ngan haku ar..kita terbalik ler plak..kat tpt keja lama haku aku pendiam psl suma owg pendiam...hahaha

Gieyana said...

Ibu Damia

hahaha..malas nk upload daa...lg pon x byk gambar yg amik time tue..:)

Gieyana said...

Adda

A'aa...meriah..

Gieyana said...

Zana

Thks yer..:)

Gieyana said...

Zura@Iwan

A'aa..meriah

Gieyana said...

Alyyani

Mmg gempak giloss nie..time to celebrate with comittee next week plak!hahahaha

burt said...

gmabar bunga tu cantik

lili11 said...

Aihh ... awat tak derk gambar line terpanjang tu? kehkehkehhhh

Gieyana said...

burt

Tenkiu..

Gieyana said...

Lili

Masing2 sibuk ketawa..x der sorang pon sempat amik gambar..hahaha

joegrimjow said...

klu meriah camni
ku pon nak join!

Dee said...

u look bluelah..sweet je..

CuTeMiUt78 said...

keh..keh.keh.. aku yg tgk pun cam kelakor gitu..
walla in blues.. cantik gitu