"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 28, 2009

Akan Datang....

Alhamdullilah..semuanya berjalan dengan lancar..kredit to Mr Hubby...The rest?? coming soon!!




17 comments:

mummYaeesh said...

ingat ur outdoor photoshoot sempena 5th anny..hiks..nice pic!

dilaOHdila said...

salam Giena
lawonya kemasnya shunteknya......

LoVEaQshA said...

cptla kak xsbr nk tgk yg seterusnyer!!!~
musti santek,tgk yg nie jer pn da superb..!!!~

Mummy Dasy said...

tepek laju2..excited nak tgk ni

Mummy Dasy said...

tepek laju2..excited nak tgk ni

alyyani said...

baru tgk sekeping, tak saba nak tgk the rest..

** atie + farid + aisyah ** said...

intro pun dah meletop... tak sabo nak tgk lagi....

M@L@ said...

cantek gambo...good luck!!!

fazilzura said...

AKHIR NYE , leh pun aku tepek komen .. adeh ..

LAWA beb gambo tu ... korg x wat ke pakages2.. leh jgk aku tmpah tuk weding pak su aku kat ganu bln 3 nnt .. :)

zura@iwan said...

wei....ada tak kut2 tselit paparazi amik gmbr aku & si somi..hikss...

* hgpa smpi kul brp kt umah ina?

Alimaz-Kembara Terasing said...

tak sabaq nak tengok..

yatilee said...

kak nih ska wat suspen la.huhuhu

naurah makwa said...

cantik pic tu..

Mummy Aqil said...

so nice.. cpt2 haplod yg lain.. hehe

afdni said...

aiseehhh..dah makin superb la beb..dah jdik pro photog yer korang..bestnyerrr..ader side income..gud luck..tk sabor aku nk tgk d rest..cecepat ler upload yer..

el said...

x cukup la..mn lg..

wantie said...

berintro -intro plak hang ni. Pengantin tu cam main aci sembunyi plak.

Cantik woo... len dari yg len