"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, December 3, 2009

Candid ~ Muhamad's Family

 

Yeazaaaaa…Our big Family!! Akhirnya..dapat juga AKU bersama familyku Bergediks mengglamerkan diri kat blog ini…mmg aku x pernah menempekkan gambar family aku kt sini…Bkn aper, picture non adooo n mmg  mak n ayah x suka berposing bagai!! Mmg meriah giloss…Edisi membalas dendam gara2 kesuntukan masa berposing masa Raya Puasa ritu!hahahaha….

^_^   Aperpon...Kesemua photo adalah candid n natural…..

^_^ Still tak cukup korum nie…Insyaallah…next year kita shoot sampai lebam lagi k!!

^_^ Owhh ya,,,,wanna say Thank to my Lovely hubby for fulfilled ONE of my wish list!  Consider hadiah anniversary ler gamaknya….tp x kira nk gak munga!hahaha….

DSC_0255 DSC_0257 DSC_0260 DSC_0261 DSC_0263 DSC_0266

Pastu plak..kitaorang posing2 kat Outdoor plak! smbil capture kehijauan…:)

DSC_0274 DSC_0300DSC_0291  DSC_0297

DSC_0303DSC_0277

17 comments:

leadleedeea said...

suke tengok gamba2 candid tuh...baru laaa real kan kak?

hehe...akak sehat? cam lama jek menyepi...sibuk eh?

take care~!

[-suziey-] said...

yuhoooo...huhu lama dh aku cuti blogging ni..waaa beso jgk famili ko..hehe..sonot ler posing2..msti ko kamerawoman kan..sbb dlm gmba famili tu xbyk gmbr ko..hehe

[-suziey-] said...

yuhoooo...huhu lama dh aku cuti blogging ni..waaa beso jgk famili ko..hehe..sonot ler posing2..msti ko kamerawoman kan..sbb dlm gmba famili tu xbyk gmbr ko..hehe

LoVEaQshA said...

wah bestnyer wat outdoor tue..!~
sejuk jer mata memandang..~!

nti lehla akak amik gmbr zura kn..
erm tp tuela xda zreki lg nk jmp,lau blik sn xsempat nk dok lelama kt penang..!~
ada rzeki kita jmp gak 1day nti kn!!!

Take care akak,nureen dn suami..~!

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!

syok!!

Nana said...

wah lawo nye gambo

seme pon kaki posing ek hehe

wantie said...

wah.. happy bebenor familly hang noh..

gambaq pun lawo lawo belaka.
Tengok hubby hang punya la happy, siap angkat-angkat tangan lagik...

cayalah...........

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestnya dapat amik gambar ngan famili...besar jugak yer family gie..adik pompuan gie tu memang sama dah dg muka gie...

el said...

pic2 cam ni la aku suke tgk
riang ria gitu

alyyani said...

cam biasa. puas tgk gmbr2 korang. walaupun family kecik tapi nmpk meriah..

illa said...

cantik2..mesti masa nk bergambar nie keadaan kecoh tul ek..so pic tu jadi happy jer..nice!

Mummy Aqil said...

nice candid picca.. bkn sng nih nak kmpl family bergambo... hehehe...

Dee said...

cantik2 gambar..kemain lg mcm2 posing..hehehe..

AmyNa said...

yuhuuuu!! lama x tengok semua2 dalam pic tue..epesely lie,wan & famly k'ta pun ada..ehh yg kanak2 baju purple tu anak k'ta ehh..

Gieyana said...

AmyNa

A'aa kan..akak x pernah upload photo family kat sini...betui tue..anak K.Ta..:)

mummy_ayu said...

seronok nya balik kampung...posing posing ngan family...best!!!

J@J@ / Bini The Rock said...

Ish! geramnyer aku tgk gambar2 nih.... lawo seyyy!