"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 7, 2009

CekMolek!!


Alahaiiii...mula2 aku dengar Nureen ckp nak CekMolek..tertanya2 aku dan si somi....Apa kes nak Cek Molek..nak cek molek...pastu masa bertandang kat rumah Wantie ritu pon tergelak aku dan somi psl nakkan Cekmolek nie..! Maybe Nureen susah nak sebut la kot perkataan Chipsmore tu kan! berdekah3 aku bila dgr dia sebut Chipsmore nie...Nie mmg salah satu dr feveret Nureen!

^^ Tengah aku gigih nak buat n3 nie...Nureen tgh merajuk! kuat merajuk giloss anak aku nie...anak Ummie katakan!
^^ Skrg nie Nureen asyik mendendangkan lagu M' Daud Kilau..."senyumlah..senyumlah..ahaiii cik mek molek''...hahaha! ni gara2 learning dr umah bb sitter la!

^^ Nanti aku upload photo Nureen kat kg & kat Pantai yer...

11 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

ehhehehe~
aigoo~
comelnya~

cekmolek~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.comel sgt!

LoVEaQshA said...

~erm zura pn ms tecik2 dlu suker bangat ngn chipsmore..!!~

AINANAM said...

nk sebut payah..dia create la word sdiri...heheheh...xpa juga la nureen lagu artis lama..ni ain lagu hafiz AF tu blh tau..siap nmpk mjerit2..yg xtahan tu, mam dia xminat lgsg..hancussss

alyyani said...

dia panggil cik molek tu chipsmore? jauh tu gie. hehe.. waa da pandai nyanyi lagu cik mek molek gitu. siap gelek sekali tak?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

laaa...ingat ke nak kuih che mek molek tadi (sejenis kuih dr negeri kelate, isi inti air gula, luar keledek)....ekekekek

wantie said...

cek molek... tu ler perkataan yg aku dengar masa hg bertandang kat umah aku...

dulu Amirul nyanyi " senyumlah.. senyumlah.. ahai.. MAK CIK MOLEK!!!!... kahhhhhhhhh...

Nureen & Amirul ni memang kelakar lah...

CINTAMANISZ Lite said...

oo...chipsmore tu cekmolek nureen ye?? hehe..

aiii...semua tu jadi kenangan manis korang ler gie...

IZAN said...

kah kah kahh.. chipsmore leh jadik cek mek molekk..?? budak-budak memang comelll.. salah sebut pun tetap COMELLLL!!!! he he

CaMaRPuTiH said...

lor.. gitu plak sebutnyer... nasib ko leh faham.

Mummy Aqil said...

heehe.. nureen pgl cekmolek yer... ku skali pdg tajuk td igtkan cek mek molek. huuhuhu...

tp chipsmore yg kecik2 ni mmg syiokk dimkn. heheehe...