"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, December 18, 2009

D'Padang Kota Lagi..

Motif utama kat sini selain dgn merelaxkan minda smbil melayan Nureen main kat Playground...kitaorang pekena Laksa Penang kt sini...perghhh  mmg menyedapkan...aku mmg suka makan kt sini...

Nureen sibuk jer buat peace...

Pekena laksa nie mmg best wooo!
Si somi pekena pasemboq nie..mmg sedap!
  

See..smpai licin taw!

Lepas selesai bagai kitaorang makan n Nureen berjaya memujuk rayu si somi utk dapatkan pistol bubble nie..baru ar edisi lepak-melepak kt sini...

^^ Memamg merelaxkan minda tau smbil cuci mata melihat gelagat owng ramai!

7 comments:

el said...

nureen lah org paling seronok dpt jalan2 kan...hehehehe
aku lama giler x mkn kat pdg kota tu..ntah rs cam x beshhh jer mkanan dia..tp itu dulu kot..skrg aku x penah g lg sn...

Nana said...

adoila gie smpai ati ko wat aku tb2 ngidam laksa...peberet aku tau laksa ni

Gieyana said...

El

Betui tue...hepi giloss dier..

aku takat pekena laksa dia ja..yg len2 tue x suka..especially time satu group mai menyerang masa nk amik order tue..nyampah aku!hehe

Gieyana said...

Nana

kekeke...kasi ko geram n tergila2 nk mkn laksa..cuci mata dula la k..ptg karang ko serbu laksa stall k..:)

CuTeMiUt78 said...

ala.. sodapnya tgk laksa penang tu... hik..hik.hik.. nureen..nureen.. seronok dpt main bubble tu ya

wantie said...

laksa penang!!!! aku kantaoi la wei. Jelesnya haku ni tengok hang. aku dok kat umah jerk coti ni..

hubby kojer, tingin nak meroyan cam hang gak. tapi cam tak dak masa jer....

plan bagainya kelmarin nih.. anak aku plak pi umah baby sitter. tak nak ikut. kantoi semuanya.

CINTAMANISZ Lite said...

parking kat padang kota tu senang tak kalo petang2 Sabtu?