"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, December 30, 2009

Photo Perkahwinan Ewan&Bakyah ~ Jejawi, Perlis


First at all...nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat Ewan dan Bakyah yer..moga berbahagia selalu....
Mmg seronok berkerjasama dgn diorang yg sporting giler smbil ketawa…(Hubby yg bgtau psl aku kelambatan utk turut serta)huhu!
Pergh..setelah penat lelah gigih   nk tempek gambar kt sini...so aku UP yer dua-tiga keping picture utk tatapan pengantin n korang semua k! So, credit to Mr Hubby psl suma picca adalah hasil seni dari dia..Daku cuma tukang touch up jerk...Perghh!! Seni tue...:)

DSC_0041ADSC_0084
DSC_0077 A 


DSC_0892 DSC_1050A

^^ Berminat utk photoshoot?? Bleh contact daku yer…
^^Nice viewer using Internet Explorer k!

20 comments:

[-suziey-] said...

nice beb..hehe..wei bile kita nk tembak sesama sdiri nih..tunggu aku abis exam ok,..hehe

naurah makwa said...

mmg cantik!paling suka pic tgh n paling last tu

afdni said...

clap clap to ur hubby..

Mrs. Adz said...

cantik..cantik..memang ade seni..

Nana said...

mmg superb! lawa, cun, cantik

M@L@ said...

lawo...bagus2 permulaan yg baik...trskannn...

fazilzura said...

wahhh so smart ...

ado pakages ke ? kasi tepek ler price...

** merdeka dtg KL ke ????

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

very the superb babe....nanti kita photoshoot sesama kita lak...

el said...

mmg kelasss tembakan korg..hiiksss

zamdotcom said...

wah..cantiknya ^^

p/s: laparnya

atty's said...

cantik lah gambo2 tu semua..mcm nak kawin lagi je.nengok gambo cantik2..

CINTAMANISZ Lite said...

tantek...

CuTeMiUt78 said...

wah..sgt cantik menarik dan tertarik gitu.. bagus2 hasil seni yg amat kreatif

Gieyana said...

Suziey

Thanks yer..insyaallah kalau ada jodoh daku roger2 ko k!

Gieyana said...

Naurah

Thks yer..kredit tue Mr Hubby tue..:)

Gieyana said...

Naurah

Thks yer..kredit tue Mr Hubby tue..:)

eD's photography said...

terbaik la akak..hehe...nanti leh la kerjasama..hahaha....cantik giler pic yang hitam putih tu......caption cun...:P

wantie said...

tengok gambar intro tu pun aku dah agak, gambo mesti cantik punyer...

congrate tuk hubby hang. hang pun sama ler.. tukang touch up pun penting gak

::Mamalyna:: said...

cantik...yana, bleh kasik contact no tak...nak tanya nie coz adik ipar nak kawen kat AS bulan 5 nie, leh emel kat ijan, ejan8113@yahoo.com

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam gie.....ewan tu macam kenai la.....kawan gie ka.....dekat dah dengan rumah saya....