"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 14, 2009

Kita Yang Merancang...


Alahaiii...Sabtu nie 19/12/2009, genap ler 5thn Aku dan Suami mendirikan mahligai Indah...bersama2 dalam suka dan duka mengharungi kehidupan seharian di samping buah hati terCINTA..Nureen Najwa....

Pejam celik pejam celik...sekejap saja masa berlalu kan....perkenalan aku dan suami hanya sebagai sahabat...kekasih...tunang dan akhirnya bergelar Isteri serta Ummie...Terlalu byk pengorbanan yg di lakukan oleh si somi...x dpt di ukur dengan emas atau permata....

5 tahun juga...semua itu kita harungi liku2 hidup dengan penuh Indah dan Bahagia....kita punyai hobi..minat..citarasa...sikap...yang SAMA...yg paling ku sayang...Di kau mmg mementing Ilmu Akhirat....

Teringat masa menziarahi kehilangan Ibu kepada Sahabat tersayang..Zue br2 nie....Si Somi berjalan seiringan dengan adik arwah...busy body aku tanya hubby..apa yg di perbualkan??

Si Somi ckp...owhh berckp ttg diri kita..MANUSIA...One day, kita akan berada di tempat Arwah juga. cuma cepat dan lambat jer..so kena ler beringat....pastu psl bacaan Talkin...Talkin tue khas di tujukan utk org yg berada di kubur juga, utk di jadikan renungan dan keinsafan....Hmm..terasa diri ini kerdil kan!







Owhhh..berbalik psl citer aku psl title kt atas....actually during our anivebeseri nie...kitaorang dh planning utk travel n celebrate our special day...malangnya terpaksa di postpone psl si somi terpaksa kerja....Then, planning tue akhirnya confirm jugak masa 1st day of new year nnt sambil2 YES..consider celebrate 3 in 1...Belated anibeseri...advance besday for hubby n Nureen....Aperpon G amat bertuah mempunyai dirimu sebagai Suami..Thanks a lot for everything...I Love You always.....
 


^^ One of my wishlist have been fullfilled..Thanks dear!

16 comments:

el said...

hepi advanced nbeseri to both of u...wahhh dpt adiah lg...syoknyer
korg nak plan g mn..nak ikut
heheh smoga korg bahagia smpi hjg nyawa...ok

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
happy!

my parent 18 ni~
23rdd anny~

semoga kak happy sentiasa dengan abg dan anak~

=]

mama tisya said...

happy anniversary in advanced..tkpe lmbt celebrates pn janji dpt bersama2 keluarga tercinta..sure lg best dpt celebrates 3 in 1...dpt lappy br ek

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

happy annivesary.....

wowww...celebrate 3 in 1....
berbaloi-baloi.......

dilaOHdila said...

Appy anibessery GYNA
hadiah dah dapat
lepas ni gi lah Honeymoon
capture photog banyak2 erk:-)

naurah makwa said...

TAHNIAH KAK..SELAMAT ULGTAHUN PRKAHWINAN.SEMOGA BAHAGIA KE AKHIR HAYAT..AMIN

zura@iwan said...

hepy anniversary in advance juge lerr...owhh munir keja yer...x per nmpknya celebrate same day ngan aku la yer..hehe..

apa2 pon dpt bsama ngan org tsyg di mn2 pon leh celebrate kanss..

pstt; km x plan nk gi mn pon lg..hehe

MaMa aYiN_FaSHa said...

Heppi anniversary in advance...hope pa yg dirancang menjadi kenyataan...suka bila tgk ko happy...wah..dpt lappy baru ker???hik..hik..hik

IZAN said...

Gie happy anniversarryyy!!!
Wah.. what a romance entry.. hehehehe. Semoga terus berbahagia & berkekalan dunia dan akhirat yekkk!

wantie said...

happy ani berseri-seri untuk hg & hubby hang...

nanti bila dah dapat peluang nak celebrate. hang sambut sampai lebam.... kahhhhhh.

jgn lupo citer kat kitorang di sinin...

Nana said...

happy anniversary..semoga berbahagia selalu

AINANAM said...

aikkkk..anneversary sama ngan zura ka ni?..berpakat ka?bulan pun sama

Murky said...

Selamat Ulang tahun kak Gie. :) in advance..hehee .. semoga berkekalan ke akhir hayat. :)

Murky said...
This comment has been removed by the author.
fazilzura said...

HAPPY ANNIVERSARY ...

dh 5thn yek .. pejam celik.. pejam celik.. rs cm kejap je kan ..

anak pun dh beso

afdni said...

hepy ann. beb..moga rumahtangga kalian dilimpahi keindahan yg tk terhingga..ewaahhh..kemain ayat aku kan..hiks hiks hiks..memoga nureen dpt adek..