"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, December 16, 2009

Lawak Siut!!




Berdekah3 aku gelak bila aku tgk member2 yg gile photog cam aku nie tertonggek2 amik gambar dgn jayanya...pastukan, ada owg candid photo nie n taruk kat tenet!

Memang glamer giler depa nie...kesemua budak2 nie adalah kengkwn aku time skola dulu...


Wantie , nnt hang tgk kat Facebook Akaq yer..kahhhhhhhhh!


14 comments:

azrina said...

hahaha..lawaknya smp tertonggeng amik gmbr..

gEe said...

kekeke..trgelak sendri aku dibuatnye..
mcm2 pose..bkn setakat yg model je berpose..photog pun pose lg baekk punyerr..kekeke

LoVEaQshA said...

kekeke..erm zura da mula verangan agknyer zura pn lg hover dr tonggekkan deols tue tau..!!!~

Nana said...

hahaha bersungguh nak dapat shoot yg lawa

mummy_ayu said...

macam macam gaya dah gie..!!!

el said...

amboi2 gelak kat org ye
nti lah sat lg aku snap gmbo ko tunggeng x hengat ngan dslr ko tu..kahhhhhhh berdekah3

CuTeMiUt78 said...

aahhaakksss.... siap tertonggeng2 tu.. nak kan shoot yg terbaik..

neezareef said...

mcm2 gaya ya potograper nk dpt best shot

wantie said...

punggung mhala ni??? kalau terkentut pun orang tak peasan. kahhhhhhhhhhhhhh

Lawak siut kengkawan aku nih..

alyyani said...

bukan gelak tgk pengantin ye, gelak tgk photog yg posing2 maut gitu. hahaha...

IZAN said...

KAH! KAH! KAH!!! Nko ni memang buat dajal ke orang aaa gie..!! ahahahahhahaha!

PrincessQutety said...

hahahaha.. lawak plak tengok pic tu, macam2 style gaya de.. huhuhu..

CINTAMANISZ Lite said...

kitorang pun dh jadi cenggini gak kalo nak cari sudut gambo yg baik...haha. Cuma lom penah tahan keta kat tengah jalan semata2 nak amek gambo aje, haha..

Delimasari said...

lupa le tu smpai tertonggek
photographer nya...