"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, December 25, 2009

Pabila Si Ummie sibuk D'depan PC...



Ini adalah hasil seni yag di lakukan oleh Nureen tatkala aku tgh sibuk melayankan diri di depan PC...huhuu!

12 comments:

dilaOHdila said...

salam Giena
wah banyaknya mainan nureen
kalau dulu kita dapat main pinggan mangkuk plastic jek
lar ni budak2 dapat kain yang real punya erk gine, canggih tu (he he he)
But nice!

CuTeMiUt78 said...

aaahhhaakksss.. siap ada sudu garfu bagai... kreatif gak nureen ni ya

Mummy Aqil said...

owhh... sggh berseni... habis segala di hangkutnya.. hehehe

::Mamalyna:: said...

hehehehe...terus rasa serabut kapla....manyaknyer sudu ngan garfu...bape org makan nie...ke nureen suap makanan kat ummie?hehehe

Naimah SiDiK said...

hahah... G nilah namanya gurls.ikut Ummie nie suka masak lah!!... xpe beb ngasah bakat dr awal.. besaq nanti x payah kalut2 nak ajaq segalam.. semua pandia sdiri..

el said...

hahahaha
samalah ngan anak2 aku...
abis diangkutnye brg2 kat dpur...

M@L@ said...

abis sudu garpu pon buat main... periok belange mama x amik ker nureen...hahaha

alyyani said...

sama la ita. dari pintu masuk umah sampai ke bilik, besepah. kemas pun besepah balik. adeh...

IZAN said...

ha ha! So sweet!

LoVEaQshA said...

wah sguh kreatipla nureen..!~
erm musti akak lg kreatip kn pas dpt thu kekreatipan nuren time nie!!~hehe

zamdotcom said...

nasib baik nureen tak pandai memasak lg..kalo tak jenuh bertaburan segala tepung, telur, sayur, beras dan sebagainya dilantai..hehe..apa pn nice picture..very natural

p/s: anak I pon lebih kurang sama je rajin mengemas rumah..

wantie said...

rajin nyer nureen mencantikkan lantai umah.. tak pa, inilah dikatakan kreatif.