"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 21, 2009

Sedutan kisah...


Perghhh..siap ada sedutan kisah lagi tue...since Mr hubby terpaksa bertugas weekend br nie..sambutan kitaorang biasa jer selepas mengharungi jem selama 1 jam lebeyy utk ke opis Mr Hubby gara2 cup prix, byk jalan menuju ke Bangunan Syed Putra di tutup..Pastu di samping perut yg berkeroncong minta di isi....pastu plak, mencari restoren yg di hajati x jumpa2...setelah 1 Georgetown kitaorang jelajah....last2 kat Gurney jer kitaorang melantak...perghhh! mmg drastik gila...actually aku planning nk having our special candle light dinner kat Park Royal or E&O..pastu terpaksa la di batalkan gara2 si somi berkerja....next time la dear...mybe on ur besday k! psl ritu you've invest a wonderfull Dinner for my besday kat Shangri-La...its so wonderfull with the foreigners surrounding us!!!


Aku dan Mr Hubby..Nureen tido!!

After lunch..hb terpaksa rush utk balik...

Aku hasilkan ini kat rumah...saja! do something difference instead of beli kan!

Aku bw Nureen kt KFC...enjoy giler si comel tue smpai x nk balik!!..pastu Aku Mr Hubby hadiahkan Nureen selipar nie..yg ritu silap beli..full cover! so Nureen x baper suka! mcm nk jual jer!

Then..malamnya kitaorang blow the candle..but, Nureen yg hover excited! Hepi Besday to you katanya..lima kali kena nyalakan api!huhuhu..

^^ Although...there is a simple sunny light lunch and cake cutting celebration..but its really wonderfull moment's sharing between us! a lovely & happily family ever after...I LOVE both of you..Mr Hubby N Nureen...there is us MnG....

44 comments:

n0n0n said...

so sweeett.....teringin nk mcm ni someday.......*sigh...

wantie said...

tersengih sengih aku kat depan PC cam kerang bucuk..

Nampak bahagianyer kawan aku sorang ni. walaupun rushing still leh celebrate kan...

tak pa len kali ambik masa yg betul betul rilex & habiskan masa korang bersama-sama.

Celebrate sampai lebam, tau. ikut hg ler, nak lebam kat mana pun. jgn lebam bijik mata dah ler.. nanti kena charge kena dera plak. kahhhhhhhhhhhhhh

CuTeMiUt78 said...

wah.. walau pun just simple but nice sgt....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

so romantic and so sweet this special day.....

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam bestnya kek tu...

el said...

aku pun suke gak
sweet jer
hahaha nuren x bleh bla
smpi 5x ha tiup lilin hehehe

zura@iwan said...

weii...aku pon rase cm hgpa gk la...blow the candle kt umah jerk...laki aku keja daaa...huhu..

pstt; vacation pon x tau la jd ke x...lg sedey...

iedaLUVsham said...

akak, muka akak sama ngan suami akak lah! :) time senyum tuh! hehehhe!!! org kate muka sama memang bahagia tau! bestnyer!! hehehe!!! :)

MaMa aYiN_FaSHa said...

happy anibersari...

LoVEaQshA said...

Akak, Happy Belated Annivasary..!!~

Semoga berbahagia selamanyer wit hubby& Nureen..~!

erm lau akak jd trn kl new year,inform tau leh zura wat sepesel cheesecake utk akak..~!

Nana said...

ala..mmg so sweet la korang...wlpun simple je celebrate ank banak tp sgt2 bermakna ye tak?

IZAN said...

so sweetttt!

Mummy Aqil said...

owh... sgt sweet n chumey... simple celebration but yet so memorable...

Gieyana said...

Nonon

Thks..boleh ajer..one day k..**wink wink**

Gieyana said...

Wantie

Tenkiu wei..hang pon bahgia gak! **wink wink wink**

harus itu! kena tunggu new year nih!kekeke

wokey!nnt aku celebrate smpai lebam!hahaha

Gieyana said...

CuteMiut

tenkiu yer..:)

Gieyana said...

Ibu Damia

Thanks yer..hiks!

Gieyana said...

Alimaz

Biasa jer kek tu..hehehe

Gieyana said...

El

thanks! tu la psl..mau di ulangnya smpai 5 kali smbil nyanyi hepi besday!hahaha

Gieyana said...

Zura@Iwan

yer ka? x per blow smpai lebam k!hahaha

Owhh..harap2 jd ar! br besttt!

Gieyana said...

IedaLuvSham

Thanks yer..sehati sejiwa tue namanya..kekeke

Gieyana said...

Ieda

Thanks yer!

Gieyana said...

Dik Zura

Thanks yer dear! insyaallah..

kalau akak tersesat n x sempat nk roger camna?huhu

Gieyana said...

Nana

Thanks yer..A'aa..mmg bermakna sekali!hehehe

Gieyana said...

Izan

Thanks yer!

Gieyana said...

Mummy Aqil

Yes its is..really great n wonderfull expecially celebrate with the love one! **wink wink**

~sall said...

wahhh.....best2 sweetttt gilerrr ko anak beranak.

mummYaeesh said...

best3..
hahah..standard la.. bdk2..dia yg hover tau..tp tu yg seronok kan.. happy for u dear!

neezareef said...

sweettt sgt2

AINANAM said...

xpos kek mai bertam ka?????heheheh

Gieyana said...

~ Sall

Thks yer..:)

Gieyana said...

MummYaeesh

Thks yer..tu la psl..budak2 yg hover!huhu

Gieyana said...

Neezareef

Thks!hehe

Gieyana said...

Ainanam

hahaha...x sempat nk post ar kak Ina..kekeke!

dilaOHdila said...

geina
ahppy anibessery erk. moga rumahtangga kalian rukun damai makmur aman sentosa. doakan dari yang jauh....

giena
tu aku pakai photoscape ja
nak guna Photoshop asyik tak dan nak belajaq lah. nak kena ada urang duk sebelah (he he he)

Mama_Aqish said...

so sweet...selamat ulangtahun kelahiran....

alyyani said...

5 tahun dah ye. mmg bole tiup lilin tuh. happy anniversary ye gie. :)

CINTAMANISZ Lite said...

gie, mata hang tu dah ler jenis kecik..jgn ler tak cukup tido, yek. Lagi kecik akak tengok..hehe..
(ish..betul ke hang tak cukup tido..memandai je akak ni, hehe)

Gieyana said...

DilaOhDila

Hohoho..thks yer dear!

Oic..tp still cung tau although guna Photoscape..:)

Gieyana said...

Mama Aqish

Opsss...ulang tahun perkahwinan la dear!

Gieyana said...

Alyyani

Thks yer dear!

Gieyana said...

Kak Alona

X der..mmg mata sy cenggitu..huhu!

PrincessQutety said...

wah~ sweet memory niey.. mudah-mudahan happy selalu lah ok..

Gieyana said...

PrincessQutety

Thks yer dik..:)