"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 14, 2009

Terharu Daku!!


Jumaat ritu aku mengalami kekurangan mood utk memasak..makanya, harus ler melaburkan duit utk mengisi perut! Then, Si somi bgtau nak bw aku pegi satu tempat..surprise katanya!! Hatiku yg memberontak memujuk-rayu si Dia utk bocorkan rahsia..kekeke! Owhhh berjaya aku! Dia nk bw aku g tengok perabot for our new hse....Excitednya daku...Aku mmg suka tgk perabot2 nie walaupon x membeli..dpt cuci mata pon jd ler...mmg best especially perabot2 tue cantik and meletup gitu....

Nureen yg excited..dh jdkan tpt perabot nie cam umah sendiri ler plak!

At last....berjaya gak merembat beberapa jenis perabot kat sini utk umah baru nnt..kos penghantaran mmg berbaloi2...

Pas selesai tawar-menawar n berpuas hati dgn kualiti dan perabot yg di beli..br ler kitaorang singgah utk makan...alahaiii..perutku dh kekenyangan dek perabot td..makan pon x habis! berdekah3!!See..Nureen pon penat psl lama giloss menanti Ummie n Abah dier berunding!

15 comments:

Gieyana said...

wah.. wah.. beli perabut untuk rumah baru yer....

jelesnya aku ni. tunggulah bulan jatuh ke riba baru boleh beli kot...
kahhhhhhhhhhhhhhhhh

zura@iwan said...

ok pa...new house new furniture...sure gempaq nih...terasa jerk nk duk umah br trs arr..hikss...

naurah makwa said...

akak bli apa kak?t publish la umah baru ngan perabot br

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hehehe...sama ngan aku..weekend ari tu beli perabot untuk bilik anak2...ubah konsep dalam bilik....

IZAN said...

betul betull...! kalau shopping memang bleh buat perut 'kenyang!' hahahahha

illa said...

Wahhh bestnyer gie shopping perabot..sy skg pun suker tgok perabot ler..perabot jati..hehe

Gieyana said...

Wantie

Mak aiii..ko guna ID aku utk komen ka? kahhhhhhh!..nnt korang igt aku komen n3 sendiri plak! ni sure hg lupa log out nie..kahhhhh!

Gieyana said...

Zura@Iwan

Alaa..besa2 jer nie...ikutkan ati mmg nk dok situ tp x lagi kot..hahaha

Gieyana said...

Naurah

Owhh..umah br dh publish dh kt entry before...nnt ar bila siap renovate kang publish len k!

Gieyana said...

Ibu Damia

owhh...sm yer..kita serupa la gamaknya..:)

Gieyana said...

Izan

A'aa..setuju bangat!hahaha!

Gieyana said...

Illa

A'aa kan...cantik gak tue perabot jati..sy pon suka gak..tp yg simple2 jer..:)

wantie said...

wah.. wah.. beli perabut untuk rumah baru yer....

jelesnya aku ni. tunggulah bulan jatuh ke riba baru boleh beli kot...
kahhhhhhhhhhhhhhhhh

wantie said...

ni aku komen guna ID haku. sorry kelmarin aku terlupa nak log out

mahap mahap...

afdni said...

bestnyerrr..ghaser nk beli umah gak nie..hahahaha..