"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, December 3, 2009

Tersentapnya Aku...


Sorry yer...Aku tak Sentap bagai dengan kengkwn semua yer...Jangan salah sangka taw! Tak baik...Tapi seyesss aku mmg sakit Hati...tapi bila dh tgk picca nie..jiwa aku Tenang jer.......

Nak Tau ker apa kes aku sentap??? X payah citer boleh?? A whole day aku busy giler tahap Gaban...ingatkan as a committee annual Dinner..kerja aku dh over smpai situ...tp ada lagi!! Aku kena arrange utk Year End Party plak!! Mak Aiiii...1/2 day suntuk yg meeting bagai n naikkan krismas tree plak! Dh ler busy ngan monthly closing yg ntah haper2 tue..back up kwn aku yg MC sebulan wat airline payment yg juta2 tue... Mmg stress gilosss! Aperpon skrg dh reda la sket! huhhh! Jangan salah sangka yer kalau haku tak melayan email berangkai korang!!

^^ Aperpon aku nak minta maaf kalau2 aku x dpt nk lawat blog korang...maklumler haku hanya dpt online kat rumah jer....
^^ Sorry ler kalau ada salah dan silap selama berblogging nie yer...haku nie kadang2 mudah gak sentap! tapi biasa ler..lumrah manusia kan!Berdekah3...

18 comments:

M@L@ said...

awat dik.. psl keje kah!!! sabo yer..

el said...

huhu ada party end yr lak eh
bz tahap dewa dewi dah ko eh

** atie + farid + aisyah ** said...

awat ni gie....lek ar....takmo sentap2....

naurah makwa said...

bz ker kak..takper..rileks2 dulu..

wantie said...

oooo... patutla hang tak reply e-mail berangkai aku.

tak pa tak pa aku paham. kita kan kerja ngan orang..

so kena ler jadi pekerja yg berdedikasi, berdedibagi, berdediambik & berdedimintak...

kik kik kik

ikiqzana said...

ingtkan tersentap gan aku tadi.. rupa nyer trsentap bnyk keje..
xpe la mana tahu nnti boss negok ko keja bagus nnti dpt bonus. syokkk tu.. hehehe.

xpe aku paham ujung2 tahun ni.

mummy_ayu said...

ala busy giler ko gie, sian ko..sabar ek!!

iedaLUVsham said...

hye kak gie! sian mesti penat, jaga kesihatan tau kak, ujung2 taun mmg gitew kan, xpe2 nanti kalo lik umah nurin bley ceriakan akak kan :) take care kak gie :)

yatilee said...

sabo yer kak..da hikmhny 2..

CuTeMiUt78 said...

eemmm kerana keja ya.. yg membuatkan ko sentap... rileks gie.. tgk pokok2 byk.. tuk tenangkan jiwa

alyyani said...

gie, take it easy. may be diorg soh ko jd committee lagi sebab ko capable. ko patut bangga. nanti penat ko berbaloi baloi. :D

LoVEaQshA said...

sbr yer kak,jgn stress2 tau..!~
ingtkan akak sentap ngn zura ke,terkezut gak!!~

Xper as long akak tk cre jg tau,jgn strees sgt nti kshtn abai plak..~!

fazilzura said...

awat sentap2 ni beb ...

ko bnyk keje yek? kalau daku mmg sure stress .. tp lepas sume even2 tu ko cuti ler lama skit

LORD ZARA 札拉 said...

kak~

kenapa kamu kak?

Gieyana said...

M@l@ ~ A'aa la kak..nyampahnyer...:)

Gieyana said...

El

Betui tue...bz giloss!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

banyak2 sabar.....biasalah sekali sekala hidup kita ni kena bz gak, baru ader thrillnya..tu ok lah tu boleh berblogging waktu malam....

zura@iwan said...

phm2 hgpa bz giloss tu yg km x mau kaco beremail berantai tuh..hikss..

semoga cepat settle keja yer...