"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, January 4, 2010

Cuti2 Malaysia...


Skrang kitaorang still tgh bercuti2 Mesia lagi...pergh!!mmg jalan2 smpai lebam!!Nak stay lagi ka x nak nie??

^^Story? coming soon k!



22 comments:

eD's photography said...

wahhh bestnye akak..hehee.....jalan2 time ade duit best la...

alyyani said...

WAH, KE MELAKA JE KE? KE SEMUA NEGERI DARI PENANG TUH? :D

leadleedeea said...

nak bercuti-cuti melesia jugakkk..huhu~!!!

best laaa akak jelajah malaya ye..hehe~!!

CaMaRPuTiH said...

bestkan holiday. :)

I like!

zura@iwan said...

aku pon cuti2 lg..kahhhh

Nana said...

wah bercuti lagi kemana plak kali ni?

neezareef said...

dah tentu byk gambo2 menarik nih

Mummy Aqil said...

halu2.. u all g jalan mn haa.. syiokk2.. travel dr utara smp selatan. hehe...

CINTAMANISZ Lite said...

gi melaka sehari 2 tak cukup dek..dh mcm2 ada kat situ.
Tambah2 mcm akak ni..kampung ada kat negeri si pelanduk tu. Rasanya..balik seminggu pun tak cukup, huh..

Selagi anak tak sekolah ni..jelajah ler satu m'sia ni puas2 time bukan cuti sekolah. Dh jadi mcm akak ni..kena ler bersesak2 ngan org ramai..sian!! huhu..

Gieyana said...

Ed

A'aa best..betui tue..kalau jalan2 time x der duit x best plak kan psl x dpt nk beli barang yg kita hajati.hehehe

Gieyana said...

Alyyani

Byk tpt kitaorang pegi smpai penat giler..huhu

Gieyana said...

Lead

A'aa..edisi jelajah mesia..tingin nk jumpa Lead gak...

Gieyana said...

Acha

Betui tue..mmg best! tp penat ar layan kerenah Nureen..huhu!

Gieyana said...

Zura@Iwan

Sure mesti cuti lg psl penat tue..hahaha!

Gieyana said...

Nana

Byk tpt gak kitaorang pegi..RM pon habis byk gak!huhuhu

Gieyana said...

Neeza

Biasa jer gmbar psl keadaan x mengizinkan nk amik..hujan lak!huhu

Gieyana said...

MummyAqil

Betui tue...best jer..tp mmg fenat giler!huhu

Gieyana said...

Kak Alona

Betui tue..mmg x cukup..tp penat giler ar psl Nureen pon wat hal! biasa ler budak kecik yg dh pandai demand..asyik2 nk menan jer..kalau di beli x per gak..tp nk cuci mata! tu yg penat menunggu!huhu

kekeke...betui tue! tp kena tgk cuti parent dier plak ler!kalau cuti byk bleh ar jln2 lama sket kan!hahaha

wantie said...

sonok nya aku tengok. hang pun nampak sonot giler...

" berbanggalah bila kita ada anak yang boleh membuat kita rasa penat, sekurang kurangnya penat kita tu berbaloi" dipetik dari mulut aku sendiri...
kik kik kik..

misz_A said...

best nyer cheese cake tuh... byk tul org komen kat blog nih.. glamer nyer

Gieyana said...

Wantie

A'aa..best walaupun penat melayan kerenah Nureen..hehehe

''hehehe..aku mmg bangga ngan anak aku tue walaupun penat melayan kerenah dier...betui tue! berbaloi2..hahaha

Gieyana said...

Misz_A

Biasa jer dik..:)