"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, January 20, 2010

Me...Us?

Lama gila x update blog kan....bila timbul jer mood nk update, nk kena buat benda lain plak..so daku abaikan jer blog nie...kesian kat Blog nie kan!!

Last weekend travel lagi..menuju ke Utara...Attend kenduri kawin sahabat Mr Hubby kat depan Masjid Al-Bukhory tue,smpaikan sekali document2 penting Mr Hubby kasi kat pengantin..tertinggal dalam beg hadiah daa....nasib baik ler dpt amik balik! mana ler tau kalau2 pengantin pegi honeymoon kat mn2 ker! tak ker haru-biru..tak dpt ler settle hal renovate n segala bagai tue..huhu...

Selesai segala xtvt mencekik makan tue..singgah lagi kat Masjid indah tue..sempat gak photoshoot utk buat photobook Nureen plak..nak diabadikan utk jadi kenang2an kelak..Zaman kanak2 kan sekali jer kan...


Nasib baik masa nk amik gambar Nureen nie, dia sporting jer...kalau tak, mmg susah wooo!


So, parent pon tumpang sekaki yer....

^^ Ishhh..malas giler nk bercerita nie..interframe part of the pictures dah la yer....
^^ Photobook utk pengantin ritu dah amik dah..daku mmg berpuas hati...

44 comments:

alyyani said...

at least ade gak gmbr nak cuci mata. mcm aku ni, nak cite pun malas, gmbr ape tah lg. heheh.. cantik baju nureen itu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

so swet nureen...cantik gaun tu...

LoVEaQshA said...

santek sgt~!!
Akak semakin teror dlm photoshoot camnie..~!!Congrtaz kak..!!~

Mama_Aqish said...

wah...dah tukar kulit baruk ek...tomei2 nureen ni...dah besaq anak dara gie ni ek....mesti dah pandai berkata2 tengah telatahnyer pun dah tau kan...

yatilee said...

cntkny picca..best la cmni..klu da peluang nnt sya pon nk wat cmni tp xdak kamera canggih..kna mintak quatation ngn kak la.hehehe

Mummy Aqil said...

so sweet n nice picca

zura@iwan said...

kami pon x sll hapdet blog ni...skrg dh cm dingin jer rase nk masuk blog...huhu..

cantik2 wei buat photobook...nureen besar nnti bleh buat kenangan utk dia kan..

mama tisya said...

cantik gmbr wei....dress nureen pn cantik mcm aku pernh tgk kt BO

** atie + farid + aisyah ** said...

cantek nureen pakai gaun tu... sweet....

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam comei tul nureen.....

el said...

wei bila ko nak snap foto kami satu famili (free) kahhhhhhhhhhhhhh

CintamaniszLite said...

amboi...tgk aksi nureen tu..mesti tgh mood baik ni..hehe

Farra Dhelina said...

cechantek gmbr kak sini!!! sukaaa ;)

Noy said...

sejuk ati tgk gambar uols sefamlil.... :)

J@J@ / Bini The Rock said...

mood tgh baik ye Nureen tuh..chomel jer muka...hehehhehe

wantie said...

so cute, sporting ler dak nureen kali ni...

Kalu selalu sporting cam ni, tentu koleksi gambor dia jadi banyak and banyak and banyakkkkkkkkk.....

Aku pun, baru jer dok hupdate setelah lama tak hup date..kik kik kik

mummy_ayu said...

suka tgk pic ko la gie...cantik sesangat!! nureen so chumels..n cantik la gown nureen.

CuTeMiUt78 said...

alahai tomey la nureen.. lama tak tgk aksi dia..

Gieyana said...

Alyyani

A'aa..tp daku malas la plak lately..kekeke

Thks yer!

Gieyana said...

Ibu Damia

Thks yer..

Gieyana said...

Dik Zura

Alalala..biasa jer dik..kena keep on shoot br bleh dpt angle yg terbaik..try n error gak..

Gieyana said...

Mama Aqish

A'aa..pandai cakap n byk ckp smpai x larat nk layan..huhu

Gieyana said...

Yatilee

Boley ajer..sm2 berphotoshoot sekali Man..hehehe

Gieyana said...

Mummy Aqil

Thks yer dear..

Gieyana said...

Zura@Iwan

Sama jer cam aku..dingin sedingin2..hahaha!

Tgh gigih skrg nie..kekeke

Gieyana said...

Mama Tisya

Thks yer..

Gieyana said...

Atie

Tenkiu yer..

Gieyana said...

Alimaz

Salam..thks yer..Anugerah Allah Taala..hahaha

Gieyana said...

El

Boley ajer..tp still kena chrg ar psl letih tertonggek2 utk amik angle yg terbaekkk punya!kahhhhhh!

Gieyana said...

Kak ALona

A'aa..mood dia baik bebenor..lepas semayang tue..kekeke

Gieyana said...

Farra

Thks yer..datang la selalu..tp tuan umah malas nk update la plak!huhu

Gieyana said...

Noy

Thks yer..family ko pon sama gak taw!hehhe

Gieyana said...

J@j@

A'aa..mood dia baik tue..kalau idak cam lipas jer..ke sana ke sini..huhu

Gieyana said...

Wantie

A'aa..sporting lak budak kecik nie..

Tu la psl...mmg koleksi dia byk..tp suma yg ntha apa2 ntah..keekeke

Gieyana said...

Mummy Ayu...

Your Ian n princess pon comeyy daku tgk taw! thks yer..

Gieyana said...

Cute

Thks yer..daku pon lama x nengok Amirul..hehehe

Anne Bahrin said...

salam, your little girl is a princess! comel sangat. I'm still new dlm dunia blog. dtglah ziarah...

Gieyana said...

Anne

Salam...thks yer...
Welcome2 to dunia blog yer..

eD's photography said...

bestnye...cantik kan...hehehe.....ed nama je org kedah...tp x penah rasa nak shoot kat masjid nie..huhu.....lepas nie x leh jadi..hehe

ainazliena said...

snggah cuci mata kt blog gieyana..gamba sumer cantek2..nk add facebook gieyana ler..

Nana said...

aku suke gile gambar2 korang!superb!

Gieyana said...

Ed's

Nanti singgah la kat Masjid tue bila ke Alor Setar..mmg x rugi! dpt beramal dan bergambar..hehehe

Gieyana said...

Aina

Thks yer...boleh ajer..apa salahnya..hehehe!

Gieyana said...

Nana

Thks yer dear...berkat kegigihan gak tue..berdekah3!