"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, January 12, 2010

Photobook ~Tgh gigih skrg nie!!

Daku skrg tgh gigih nak siapkan gambar2 kawin ritu utk buat photobook...Adeeiii..masih x siap lagi nie...




^^ Byk benor citer daku  x publish kan...huhu

14 comments:

eD's photography said...

wah...sibuknye akak..hehe..meh sni nak tolong tempek2...haha...gurau je...cantik pic tu akak..teratur je nampak macam jalan cerita....

*pendek kata memang pro la !

LoVEaQshA said...

wow kak gee tantek arr..~!!
erm nti lau zura&fmly jd bercuti kat penang,nk akak jd photog zura sefmly leh????

Kira ada deskaun x????hehe
jgn mare arr~!!

[-suziey-] said...

amboih bz banget ko yek..esenment dh siap..ekeke:p

Mummy Dasy said...

lawanye...

fazilzura said...

SO SWEET ...

gie, nnt wat tuk daku plakkkkk .. aku ni x penah wat snot2 gitu

CintamaniszLite said...

gie..print kat sana murah tak? Ni Gie nak print size apa??
Kat sini takde yg kedai yg print mende photobook lg. Dorang amek oder print tp dorang pun hantar penang..

J@J@ / Bini The Rock said...

semakin mem 'BZ' nampaknye....

alyyani said...

aaa kena buat cepat2. pengantin da tak saba nak tgk tuh. heheh..

wantie said...

kik kik kik... pengantin tu siap main tut chak lagi kat celah celah curtain..

nice job.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

take your time..slow..slow...

Gieyana said...

ED's

Betui tue..meh ar kalau nk tolong..hehehe

Alaa..biasa jer tue..

IZAN said...

caiyokk caiyokk!! Gieee!

Joyah Sempoi said...

hai giey..lama tak tinggal jejak..

sweetnyer pengantin, rase nak bersanding lagi..hehehe

Mama_Aqish said...

wah...berapa harga gie charge untuk wat photobook ni....cantik kedua2 mempelai tu...