"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, January 26, 2010

Photography ~ Sekadar hobi??


Seyess..mmg dh addict giler ngan benda nie...dulu, suka2 jer...skrg?? dh terlebih suka...bukannya utk side income actually kalau ada apa salahnya kan!..hahahaha...tp, more to rakamkan kenangan..kenangan kehidupan daku dan keluarga serta yg sewaktu dengannya......





Aku nyer make up k...

Jeng2...budak nakal ini yg senantiasa jd model daku..dgn comotnya, tgh menikmati yogurt...

^ Besok Nureen dh nak turn to 3yrs old...cepatnya masa berlalu....nk celebrate kt mn nie?

20 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

happy 3rd birthday nureen...yup betul, tak sangka anak yg kita kandung dalam perut akhirnya cepat membesar kan...

eD's photography said...

hehe...same la kak...dah ketagih nie.hahaha...

eh..besday nureen ea? hepi busday nureee...ngeee...dah makin besar dier...:)

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...hobi yang mendatangkan hasil....

mama tisya said...

cpt ms berlalu kn dh beso nureen ...dh 3thn tp aku ingt nureen 4thn..sure ada plan nk p celebrates mn2 ...anyway happy 3rd busday nuren..smoga jd ank yg solehah

naurah makwa said...

wah..beday nureen sama ngan beday damia.cuma lewat sehari jer..kak,kalau minta+side income apa salahnya..rezeki tu..naura pun kalau pandai nangkap gambor cam akak,boleh gak dijadikan sumber rezeki..

afdni said...

ehem ehem..nureen dah makin besor..bler bleh dpt adik..aku tlg tny bagik pihak nureen..hiks hiks hiks..wish epy besday to her yer..

Mrs. Adz said...

emm kita pun baru je berjinak dalam dunia ni..tapi memang dah macam terlebih suka je..betul tu untuk rakaman kehidupankan..

suhainini said...

salam kenal..
sy pun br berkecimpung dlm fotografi ni:)
sy add awak dlm blog list sy yer..

fazilzura said...

beb , bile nak snap gambo haku

MaMa aYiN_FaSHa said...

HEHHE..SAMA LA GIE..TANGKAP GAMBAR SKRG BG AKU MMG DAH JD HOBBY...UTK KAMI SEKELUARGA...BELUM TERFIKIR UTK SIDE INCOME...UTK SUKA2 JER..
NYWAY..HEPPY BESDAY 2 NUREEN YER...

mummy_ayu said...

dah pandai amik gambar..memang best! to nureen..happy 3rd birthday!!!.ingat baya Ian.
Ian next week 4 tahun. kejab aje masa berlalu kan?

zura@iwan said...

hobi bleh jd side income gk....hehhee..

ye la besok la besday nureen kan...hepy besday nureen...

Mama_Aqish said...

hobi mengisi masa lapang...ok per...at least ada something (ceh pinjam ayat suziey plak) yang leh di buat & mencari pengalaman gitu...

wantie said...

chewah... body shop nya make up lagik tu... mahai tue...

happy b'day to Nureen. kalau tak leh ler celeb ngan abang mir'on...
len kali k.

el said...

aku yg pki camera cokia ni pun
dah addict giler..ni kan camera mahal
oklah tu beb..kalo aku pun nak wat side income ngan camera mahal..kalo ada duit lebih nak amek course photgraphi ni lg best....hikssss

woi bak satu body shop tu..hiksss

shi3la said...

cam sedap lak yogurt yg nureen makan tuhhh...ni yang malass nieeee...

Mummy Aqil said...

hehehe.. dr hobi jd income. ape slhnya.. ape yg penting??? kita hepiii.... mr daddy love to shoot.. i love the money. hahahahahaha

babyluv_ayang said...

happie besday nureen...nanti jgn lupa mintak mama bebyk pressie yek...heheheheeh...

CuTeMiUt78 said...

best aarr..kan memang ko minat photog
oh sok besday nureen ya.. happy 3rd besday to nureen

alyyani said...

wish bday siap2 kat nureen la. happy 3rd bday nureen!