"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, January 15, 2010

Siap Akhirnya

Berkat kegigihan selama beberapa minggu utk siapkan photo album diaorang nie..akhirnya, selesai sudah...tu pon berminggu2 gak dh touch up...stress..letih..penat...dan segalanya terubat pabila photo diorang siap...




Kasi zoom dekat album punya cover yer....

Dan ini ler album diorang...

^^ I'm free now! Can't wait to send this to them!

^ Cuma tinggal nk print jer photobook diaorang & next week baru siap!woww wee.......

26 comments:

Mama_Aqish said...

nak tengok....nape tunjuk muka depan jerk...nak tengok yang dalam2

fazilzura said...

wahhh smart nye Gie..

wat tuk daku jgk lehh

Gieyana said...

Mama Aqish

Dh interframe few pic dh before...hehe

Gieyana said...

Fazilzura

Thks yer..boleh ajer..ko turun ar kt Penang yer..:)

dilaOHdila said...

pewwiTTTT!!!
shuntek Pbook pengantin nih.
warna menarik. keepirup Giena!

Nana said...

wah...superb tau..beznye aku tingin nk blaja edit2 ni

CintamaniszLite said...

berkat sabar tu..

uii..jenoh ler mengedit, ye..
Tu yg tido lambat tu?? hehe..

Sampaikan gambo gi vacation ri tu pun tak masukkan lagi..
nak tgk!!!

ikiqzana said...

caya la gie.. pandai ko wat edit gmbr2 tu... nmpk cantik..

eD's photography said...

oh mama...sy mau kawin...kawin dengan sapa...dengan sapa saja...lalalala....hehehe.....


dari luar lagi dah nampak perkataan "terbaik " tu.....caya la akak..hehe

Mr.Chenta said...

mcm mana wat yang bingkai kecik kat kulit album tu? =D

kita bese
beli je album
takda bingkai2 tu

nak gak wat kelainan
heeeeeee

Cik Cahaya said...

wah! creative lorh.. cantiq~ nanti adik khawin, akak buatkan ugak yer.. hek3x..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam gia...bila mai perlis tu...rajin2 la singgah kat uitm arau ni....

fazilzura said...

hah kene g penang ke ?

bley jek .. tungu daku g honeymoon .. kahhh

Ibu Aqil-Aqilah said...

Salam.. nak tanya.. if gambar kahwin yg guna kodak filem (negatif tu).. boleh ke buat album kawin cam tu.. teringin sebenarnya.. tapi Ibuani kawin zaman kodak 30, 24 & 12 tu.. ha.ha.... boleh ke negatif tu convert masuk PC & edit bg cun sikit?.. thanks ya if dpt jawab soalan Ibuani ni...

CuTeMiUt78 said...

wah cantik ya.. berapa ko charge buat camtu gie.. ?? tingin gak buat

Gieyana said...

IbuAni

Boleh ajer tue actually..kena reshoot balik photo tue...tp selalunya kedai gambar boleh buat psl diaorang ader special kamera utk reshoot balik...

Gieyana said...

DilaOhDila

Thanks yer dear..tp biasa jer tue..I suka benda yg kemas dn cantik..hahaha

Gieyana said...

Nana

Thks yer..biasa jer..daku belajar sendiri jer..janji ada minat..hehehe

Gieyana said...

Kak Alona

A'aa..berkat sabar tu..

Tp mmg jenuh ar..huhu..

Gambar vacation ritu erk? dh draft tp gambar lak x trf lagi..huhu

Gieyana said...

Zana

Biasa jer..huhu

Gieyana said...

Ed

Nak kawin ker? tunggu abis blajar dulu taw!hehehe

Thks yer..awak pon apa kurangnya...

Gieyana said...

Mr Chenta

hahaha..seni tue..kekeke

cr jer kat kedai..ada byk album cung2..

Tempah ar..cr supplier utk supplier..for sure mmg berbaloi2..

hehehe

Gieyana said...

Cik Cahaya

hehehe..bole ajer taw!

Gieyana said...

Alimaz

Insyaallah taw!hehehe

Gieyana said...

Fazilzura

hahaha..cepat2 taw!kang nnt timetable fullybook lak!hahaha

Gieyana said...

Cute

Alaa..x smpai 1k pon..kasi discount ar utk member2..kekeke