"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 1, 2010

Celebration Nureen's Birthday ~ 27/1/10


Adeeiii..nak meng'update story celebration besday Nureen ritu pon malas nie...aku publish gambar Nureen dulu la yer...nnt daku wat full story aper xtvt sekitar 27/1/10 ritu k!...

 
Location : Secret Resepi jer...

^^ Tgh gigih menelaah yer kengkawan...

12 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

gigihnya nuren....tiup jangan tak tiup ya nureen...

Mummy Aqil said...

hepi besday nureen najwa..

Nana said...

happy belated birthday nureeen, semoga jadi anak yg solehah..,cerdik & taat kepada kedua ibu bapa..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

ala..nureen tu mana ler kesah nak sambut besday dia kat mana2 pun. Asal ada kek, lilin nk kena tiup, umi dan babah dia...mesti dia rasa sempurna..

alyyani said...

gie. ko tgk further study master in accounting ke? tough tak? aku tgh berkira2 nih..

btw, tgk ice blended itu tau dah celebrate kt SR. :D

atty's said...

happy belated besday to Nureen ..semoga menjadi anak yang baik .dan berjaya dalam apa jua lapangan amin..

wantie said...

Cute jer dia tiup lilin utk 3th tu.

Menelaah sampai lebam.janji rock!!!!!

mama tisya said...

nmpk nureen happy time tiup lilin tu...nmpk pipi nureen tembam ke die tgh ngunyah tu

slamat menelaah utk ko...free nanti kita beremail ye

zura@iwan said...

jadi la tu kt secret recipe pon kan..nnti bsr sket br celebrate bsr sket..hikss

Anak Gemilang said...

kak gie.. kasut nurin cantik la.. :)

mama_umar said...

heheh,kitorg pon suke gak cucuk je lilin kt 1 slice cake SR tu,xkesahla kan..janji clbrt ;P

Mama_Aqish said...

nape monyok jer muka nureen tu???