"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, February 11, 2010

Demi Masa....

Masa mencemburuiku sekarang....DAN aku mempunyai limited time utk berblogging.....sorry, banyak giler cerita yang nak di kongsi..malangnya x dapat utk daku cerita kesemuanya......I'm busy...

Aku busy dengan renovation rumah...busy dengan study...busy dengan Nureen..busy dengan kerja.....dan byk lagi ler....aperpon..kesemuanya busy la.....

 
Blur jer picca nie kan!kekeke...

16 comments:

babyluv_ayang said...

bz ngan nureen ler the best kan...hehehh...

Mrs. Adz said...

nanti dah habis,story la semula k..selamat menjalankan kerja..

** atie + farid + aisyah ** said...

ni mesti pic yg mlm dating ngan nana... hehehehehe

Mama_Aqish said...

hu...hu...memang semua orang tengah bz bangat sekarang ni...nak blogwalking pun curik2 masa

wantie said...

seperti ku katakan.. study & familly is more important to you. for blog, anytime you may involved into it.

I hope that you will concerntrate on the study & familly first.cause it your for your long term happiness . Grabe the good result friend.

alyyani said...

gambar itu mmg sengaja diblurkan ke? p aku perasan tgk muka ko kat gmbr yg sebelum2 ni nmpk keletihan mcm tak cukup rest je. take a good rest ya!

ibu_umairah said...

busyy...busy..tak e gie nant cuti raya cina rehat puas-puas he..he.he

hanim.. said...

hi gie..lama tul x jenguk2 sini..balik kampung ke raya cine ni..kita balik alor setar..

hanim.. said...

kekeke..ini kira dah mcm duta prince court dah nie..byk tul liputannya..hehehe..ntah bila la nk g wat pap smear nih..bila da lama bsalin ni mula laa malu balik nk wat mende2 alah camtuh..

hanim.. said...

hi gie..ase dah type td..dah hilang laa pulak..kekeke

lama tul kite x merayap kt sini..bz mode jgk..hehehe..raya cina ni balik kedah ke..ktrg sefamily insyaallah balik..dah lama x balik alo star ni.. ;)

ALoNa [CintamaniszLite] said...

siannyer...sebok sunggoh2 no??
Makin kuruih ler hang, Gie..
Makan byk2 sket..tido kena cukup tau..
Sebok2 gak..kesihatan kena jaga.

fazilzura said...

wahh bz bangat ko yek .. mcm2 ado ..
x pe ler.. selagi ado daya, usaha tangga kejyaan

Mummy Aqil said...

wpun bz, jgn lupakan kami tau. hehe.. take care.. kim slm nureen

zura@iwan said...

sebok patut la senyap x sempat nk email berantai la...hikss

Nana said...

ni pic time kita dating kan?nureen buat tumpah itu air sabun heheheh

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Gie,daku memahami situasi mu...huhu