"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 8, 2010

New Year Holiday - Part II

Rentetan dari holiday last month yer.....AND after selesai mengenyangkan perut for breakfast...kitaorang menuju ke selatan...lets the photo tell the story k! Hubby kepenatan actually, so dier cuma drive half way jer..and co-pilot terpaksa take over utk menuju ke destinasi...


^^ Nureen mmg pantang nmpak KFC..after toll Sg Besi, dia dh nmpak KFC n terpaksa singgah utk belikan for her...

^^ Aku telah meninggalkan payung purple Giordano kesayanganku kt Melaka..owhh so sad! pasal aku mmg sayangkan payung tue!huhu


^^ Next story...coming soon!!

Nota:
1 set Nasi Ayam ~ RM6.00
1 set Nasi + Assam Pedas ~ RM6.00
kopi/teh Ais ~ RM3.60
Payung Comey for Nureen ~ RM10.00

13 comments:

Mama_Aqish said...

kena la beli payung baru....tak pe ade rezeki lain yang bakal dapat tu...bestnyer pi jenjalan...nuren peminat setia KFC ek...

Nana said...

wah g jalan2 mlaka ek.aku lom penah lg bw damia.ngan amrul pon blom penah lg g jalan2 melaka.dulu2 zaman ank dara je dtg sini

** atie + farid + aisyah ** said...

sukenye tgk gamba nureen ketawa.... sweet sangat.......

asam pedas ikan pari... godaan btul...

atty's said...

owh gie g bercuti ke melakau ye

alyyani said...

dari utara ke selatan, wajib la tukar driver. mmg penat. tp syok banyak tmpt dapat lawat. comey je payung nureen tu. asam peda melaka ke? sedap nye!

wantie said...

happy jer tengok hang sefamilly bercotie cotie malaysia.

Gambaq hang & Nureen tengah ketawa tu nampak comeyyyyyyyyyyyy. I like.

ALoNa [CintamaniszLite] said...

uii...sonotnya tgk korang bercuti-cutian ngan si comey tu..
Bkn main lagi dia memegang payung ketipang payung...hehe..

ibu_umairah said...

wooow..lawa tak negeri as??cewahhhh..gie tidu d hotel mana??rugi betul lah as tak balik masa itu..kalau tak bole cadangkan gie tidu kat condo my sepupu,dapat murah.....rugi-rugi,bukan senang nak jumpa org pro amik gambar ini....hee.he

*nak tanya gie,gie pakai apa bila edit gambar?*

mummy_ayu said...

bestnya..jenjalan..love ur pic la gie..candid + cantik...nureen plak photogenik..u & ur hubby tu..adil kan? he he he

zura@iwan said...

aaa ujan time kt melaka nie...nk jln2 pon limited kan....hikss

afdni said...

bebeh.. tk ckp pon menuju ker selatan kan.. kalo tol sg. besi tu dah sepelaungan ngan umah aku tau.. sob sob sob..

Gieyana said...

Afdni

Tu la psl kan..x teringat daku plak..motif utama turun sn nk beli lampu kt Ikea jer..tp dh terlampau rajin..tht why turun Melaka tue..next time daku turun sn daku roger k!

syarifah radiah ibrahim said...

penat tak naik bukit st paul?
heheh~

*gambar sangat cun!

^_^