"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 8, 2010

Queen Mary 2..

The 3rd biggest cruise in the world....setelah minta kebenaran dari Mr hubby utk publish kt sini...Sharing is caring kan!

^ Bangunan di tengah lautan  nie singgah kt Penang last week....Cantik kan! kalau ler daku dpt spend our next holiday kt sini..perghhhh!

^ Banyak lagi photo...but sket cukup la yer....

^ Holiday story next k!

16 comments:

el said...

ritu ada kapal beso lepak kat jeti tu..x pasan lak kapal ape..aku nak g tgk..od xmo...katanye x leh sbrg msok..one day aku nak msok gak..fedulikkk

Gieyana said...

El

aku pon byk kali tgk..tp omhh besa cam kita x dapat ler nk masuk..cuma cuci mata kt kejauhan jer la kan..huhu

MiJa said...

kawan aku pernah menang peraduan dpt naik bendalah ni seminggu.giler best.
hubby aku xnk sbb dia pun dh keje kt kapal,huhu.aku br skali naik kapal besar..nak jugakkkkk..

[-suziey-] said...

nnti kapal ni mai kl x?aku nk terjah..ekekek:p

Mummy Aqil said...

fuhh bestnya. tingin gak naik cruise nih.. bila la agknya..

Mummy Dasy said...

mak oi..besonye..

fazilzura said...

FULAWEIII beso nye kapal tu ...
huby mu kejo situ kerrr

eD's photography said...

kak...bestnye...huhu...abg keje sini ka..

ibu_umairah said...

..hubby gie keje sini ke??best nyaaa..kalau dapat becuti kan...sweet sangat!!!sory babe lama tak masuk sini

LoVEaQshA said...

fuhh tanteknya,terpegun berjam2 lamanya!!~
erm laula zura dpt masuk gerenti sesat xjmp jln kuar!!~

Anak Gemilang said...

besarnya kapal tu kak... :)
mewah lak tuh..

zura@iwan said...

kita tgk je la el..mn leh masuk..kalu nk masuk kot apply minta port health mcm laki haku..kahhhhh

Mama_Aqish said...

wah besaq nyer...best ni kalo dapat pi masuk dalam tengok...ada lalu kl tak nanti???he...he....

atty's said...

besaunya kapal mcm titanic..
bila lah nak ade peluang dpt naik

wantie said...

3rd kapal yg terbesar di donia!!! sonot ler hubby hang leh merasa meronda ronda kat dalam tu..

bila la aku nak dapat chance cam tu ek..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

hmm...mmg best naik kapal besar2 ni. Dok dlm tak rasa mcm naik kapal kat tengah2 laut je..agaknya..hehe..
Sebab akak penah naik cruise kecik aje..the empress..jadi ler..


Hang leh kot. Sambut anniversary ujung thn ni..plan naik kapal ler plak, hehe...