"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, March 1, 2010

Sedingin Salju...

Dingin betul daku nak update kat blog nie...makin hari dah makin pudar rasanya mood utk meng'update....Ada juga singgah kat blog kengkawan tp random jer.....I'm Sorry! hahaha.......Cuti panjang nie byk benda yg dpt di settle...bawa Nureen mandi kolam expecially kt apartment kitaorang...Hepi jer Nureen!


Bawa Nureen mandi kolam kt rumah daku....hepi jer Nureen....daku pon hepi gak psl lama x berendam...
^_^ Nanti daku rajin lagi daku add in ler story kay...:D

16 comments:

IZAN said...

perghhh cantekk kolammm... cam ni tiap2 minggu leh bawak nureen gi terjun! hu hu

Gieyana said...

Izan ~ hahaha..tp Ummie dier malas nk mandi kt sini...boleh bilang baper kali jer mandi kt sini...hahaha

CatlinaFly said...

bestnye..bilalah nak bwk e-ein mandi kolam!

alia said...

sama la ...ada masa rajin..ada masa malas...

wantie said...

musim panas ni memang seronok berendam... sib baik Amirul tak tau yg umah ko ada kolam. kalau tak jenuh la haku ni..

Fara_Adura said...

Aku pon hari ke hari da malash nak apdet.. sebbnye~komen da kurang.. muahaha.. nak suh org komen, tapi malas g blog org.. miahaha..~
Ank suke.. mama pon suke kan.. janji die hepi.. da cukup wat kite bahagia..:D

alyyani said...

ni mesti kes sama mcm aku. pool depan mata tp jarang sangat berendam kan? :)

honeylanz said...

dah dingin jugak nk update blog... x tau nk tulis pasal apa dah :(

ALoNa [CintamaniszLite] said...

slm, jumpa kat sini lak. Asek jumpa kat fesbuk aje, hehe..

2 jer gambar mandi pool??
alaaa....

~Firsya~ said...

waaaa besh nye mndi kat swimming pool...lme xg mndi mnda kat kolam,hehehehehe

Mummy Aqil said...

adoi jgn la dingin2. nnt daku xdapek tgk ur latest amazing picca. also ur nureen najwa..

ibu_umairah said...

perghhhh...best lah berendam kalau sekali-sekala ini.......swim bole sihat kan badan juga

zura@iwan said...

swimming dkt tu yg jarang nk berendam tu yer...

pstt; blog haku pon dingin....

Farra Dhelina said...

memusim panas ni mmg sesuai berkubang dlm pool..

tak tahan oo..sgt pns skrng nih..

J@J@ / Bini The Rock said...

haku pon dah sejuk beku je berblogging...bizi la! heheheh...

Nana said...

musim panas ni bez la beredam xkira la air tu ada klorin ke air sungai ke heheh mandi ttp bez suka2