"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, March 19, 2010

Hurmmms….!!

 

After menziarahi Allahyarham Pak Teh daku kat Sg Taka, Serdang semalam....daku jumpa Ayah, Pak Tam ( adik aku yg ke 3), Mak Cik and Mak Ndak....Mak daku x ikut....singgah kat kedai makan before nk terjah balik Penang...rombongan ayah balik KN...tp we all semua singgah dulu utk makan bersama2...

Mr Hubby turun dari keta n tanya pelayan kat kedai tue...........

"Abang, goreng2 ada tak?...hurmm..abg tu ckp x der ar..ada sunquick ja! selamba jer mamat tue menjawab padahal Mr Hubby tanya psl makanan....Pastu Mr Hubby tanya lagi...Goreng2 ar..bukan air oren.....pastu mamat tue malu bebenor...siap dia ckp, igtkan air oren! berdekah3 daku gelak bila Mr Hubby bgtau kt daku..kalau daku dgr time Mr Hubby tanya tue..sure ku dh gelak guling3 dh!!


^_^ Seyess..bila aku flashback balik citer tue mmg daku gelak terbahak2 ngan Mr Hubby!
^_^ Moga roh Pak Teh di tempatkan bersama2 dgn org2 yg beriman..Al-Fatihah!
^_^ MATI itu pasti..itulah janji Allah S.W.T!

5 comments:

dilaOHdila said...

he he he
agaknya org tu dok dengaq ayat ujung tak (ren ren macam ayaq oren) adui lawak lah no....
daun keladi tu shuntek. ada titisan tu nampak macam real depan mata. hang ka yang dok snap ni, cun!

mama tisya said...

aku pn gelak gk ni..hahahahah

takziah utk arwah pak teh ko...al-fatihah

fazilzura said...

SALAM TAKZIAH tuk family ko ..


KAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH berdekah2 aku kalau ado di situ .. lawak betui ler.. adehh

[-suziey-] said...

Al-fatihah utk arwah pak teh ko..benar..mati itu pasti kerana ianya adlh jalan menuju ke alam yg kekal abadi..

lawak wei brother tu..samada dia mmg xdgr or saje nk buat lawak..at least terhibur la sket..ekekek;P

alyyani said...

tu yg pelik, nape nye korang tanya goreng dia gi jawab sunquick. lucu tul!. hahhaa..