"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, March 25, 2010

Pantai Timur ~ Part II

Masa x mengizinkan utk update....Okay sambung balik citer ritu...Seyess mmg lama giler kitaorang lepak kt KT...amik angin jer....nk shopping bagai tue x sempat lak nk g pasar kepayang Payang tue...(gigih yer Fazilzura n Mija gelakkan daku yer..aku pon br pasan gak yg salah tulis..berdekah3!!!)..nk pekena keropok lekor pon nak sempat..huhu...masa yang terhad dan x mengizinkan utk ronda2 lagi kat K.Terengganu..mmg best giler la! Panorama mmg indah....


Before bertolak balik kat Kelantan..melekat lak Nureen kt tpt mainan nie...mmg pantang betul dia pabila nmpak mainan..terpaksa ler melayan dier berjam2 kt sini....ikutkan hati aku mau jer stay kt Ganu nie...tp psl masa yg singkat, so kena ler gerak balik ke Kelantan.....


Mmg gigih betui Nureen ngan Mini bike nie...adeeiii..mau berjam2 melayan budak kecik nie...

^ Mr Hubby yg drive masa balik ke Kelantan..bateri daku dh weak bebenor..kesian lak kt hubby drive sengsorang sedangkan km semua enak zzzzzzzzzz...hahaha

12 comments:

fazilzura said...

beb ... pasar kepayang ?? aduyai .. tu MABUK KEPAYANG lalink .. PASAR PAYANG le sayang ku ...
ko ni pagi2 dh wat aku gelak sakan ...

sana besh kan , kalau kepok beli kat LOSONG.. sedap sgt2

zura@iwan said...

nureen minah rempit plak nie...hikss

dilaOHdila said...

shuntek umah hang giena....
lampu neon tu buat aku tertawan lak erk
hang shoot pun menawan...walla

zue @ annaleeya said...

sonot eh cuti2 mesia... tak borong kopok lekor ke? rugila klu tak rase kopok yg ori dari ganu...

Nana said...

comei nye moto nu jangan ckp nureen je tingin nak naik aku pun tingin hehehhe

MiJa said...

pasar payang la..bukan kepayang! hehehe kwn aku pun ade ckp kepayang gak..kehkehkeh

~ Lady ell ~ said...

panorama malam kat KT cantik la kak gie..kene pulak dgn dslr yg canggih..:)

Gieyana said...

Fazilzura

Aku pon dh gelak guling3 dh nie..pasar kepayang lak..igt2 lupa ja nama pasar tue..berdekah3!...aku dh wat correction dh..kahhhhhhhhhh!

aku pon x tau kt mana losong tu wei..tp best ar..siap ada muzium kopok lekor lgi kan..hahaha

Mummy Aqil said...

wohooo... berjy gak dkau elakkan dr nureen hangkut moto tuh bwk blk. haha.. kot x, masak.. hehhehe

ALoNa Cintamaniszlite said...

uiiyoo..gi KT tak bermalam kat sinun???
Dasat woo korang punya travel..hoho

CatlinaFly said...

bestnye kalau dapat kepok losong yang asli...:) kat besut ke chendering ada satu kedai yang jual kepok frozen..senang la kita yang travel jauh ni nak bawak balik..

IZAN said...

jauhhh jalan wehh!!! perrghhh cantek giler mini bike tuhh! patut la anak dara tu tak nak lepasss hu hu