"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, April 20, 2010

D'Engagement.....

Tahniah buat diriku...Opsss! Sepupuku yang tersayang...dah bergelar tunangan orang hari Sabtu lepas.....
Yang lawaknya..persiapan Majlis Pertunangan dier hanya memakan masa selama seminggu jer...nasib baik byk bidan terjun membantu...lalalalala.....

DSC_0770
Opss..rasa cam bersanding lak..tumpang glamer sat yer....lalalalala

Akak sulungku yang banyak membantu actually..dr segi kemasan bilik..hantaran dan Daku dan Mr Hubby hanya jd photog jer masa majlis cousinku tue...aperpon mmg best giler especially bila dpt berkumpul dgn sanak-saudara.Heaven!!
DSC_0763 
Daku pon nk posing gak..tu pon dh lewat ptg dh br teringat nk posing..lalalalala

Ciuman buat bakal Mertua....

I like both foto..sket dh la yer..buat cuci mata...lalalala....

^^ Kitaorang x buat bisness photog yer..hanya utk cousin & sahabat terdekat jer...Non adoo maso!!

13 comments:

Mummy Dasy said...

laaa ingatkan kenangan u'olls masa bertunang tu tgk kat 1st pic hehehe...
selamat bertunang to ur cousin... sweet jek...

dilaOHdila said...

salam Gyna...
suka model tunang tu posink ghitew
Cung melecun.......
merah ngan Putih memnag nampakmVogue
selamat bertunang ku ucapkan pada kazen Gyna jugak

mummy_ayu said...

suka pic last tu..posing cun..selamat bertunang to ur cousin!!

[-suziey-] said...

tahniah utk sepupu ko tu..

fazilzura said...

AIKKK.. gambo yg 1st tu yg terkejut daku ... smpt lg poding yek ..

kalau ko wat business tu , kasi le daku toray yek

☆ lieya latif ☆ said...

hai...salam kenal,

cantik2 pic....pandai menembak yeak ...kire terra gak tu, seminggu jek persiapan .....semoga terus ke jinjang pelamin pulak lepas nieh....

atty's said...

gie..kty suka ..tgk gambar yang last tu..

afdni said...

hehehe.. tumpang sekaki payung yekk.. beb, bler nak jdik wedding photog nie.. bleh wat side income.. hiks hiks hiks..

IZAN said...

kelllassssss gambar nko snapp nihh!! seb baik dah sound awal2 tak buat bisnesss.. kalau tak sah ramai yg orderr! hu hu

Nana said...

aku suka pic yg last skali superb!

wantie said...

bagus jugak ada bidan terjun ni. Tahniah untuk cousin ang...

ALoNa Cintamaniszlite said...

hmm...bertuah badannn kezen hang no. Ramai yg ringan tulang membantu..

Fiza's said...

gambar yg last 2 sweet sgt