"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, April 22, 2010

Kisahku Dan Lagu....

Seyess..ku mmg gila menyanyi lately....entah camna ler bleh ada hobby terbaru nie...mmg dh lumrah rasanya kan dlm tempoh membesar bagai johan nie kan!!!....yang bestnya, semua ahli keluargaku sgt menyokong bila ku menyanyi! tapi kan, kat mn salah dan silapku, diaorang semua ketawa terbahak2 pabila suaraku berkumandang...Adeeiii!!!lucu sangat ker? kekadangnya nak gak ku jerit2 menangis bila diaorang semua mengusik masa ku tgh stim menyanyi.....huwaaaa!!!!
DSC_0786  Gigihkan daku menyanyi..ke sana dan ke mari ku heret microphone nie taw!!
DSC_0789
Siap jd model pintu lagi taw!!DSC_0795
Ada lagi alat muzik yg ku boleh main taw!! lalalalala….DSC_0798
Yang nie dh mcm ala2 AF gitu….ku dh merajuk bila diaorang gelakkan daku….siap bw beg besau nk lari….adeiii! Sabar jer….

^_^ Perangai Nureen yg nk berkaraoke bila dgr lagu Wali Band…”Ibu Bapa..Ibu Bapa..lalalalalala” ntah apa2 yg disebutnya pon x taw! terbahak2 ku n Mr Hubby gelak ngan gelagat dier!!!

16 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai nureen...macam2 peel budak tgh membesar ni..layan kan ajer...

Gieyana said...

Ayu ~ tu la psl kan...layan jer la kita nie kan..ngeee

mummy_ayu said...

alahai..sama je lagu ngan Ian..wali band..tapi bab tarik beg, Ian kalah la..macam macam kids zaman sekarang nie kan???

☆ lieya latif ☆ said...

comel aksi nureen.....kiut sangat.... heheheeh...siap ngan beg tu.....camne leh tersingkir nie...auntie dah afundi pukal tau wakaakakakaak....

afdni said...

hehehe..adeihh..nk kene register AF18 nnt..sbb kene tunggu 10 yrs more..btw, safwa pon sibuk 'ibu ibu bapak bapak'..

el said...

mn pic ko nyanyi tu weiii sakan aku nk tgk..alih2 nureen gak ...caitttt
bak sini nak nengok..dulu ms lom kawin suka gak layan menyanyi ni..tp dah beranak 2 ni....malas dah...hehehehe

fazilzura said...

WAhhh leh geng dgn akil ler ..
akil pun ado mic sdiri ...

[-suziey-] said...

hahhaa..siap nk heret beg..ekekeke;P

wantie said...

cute nya nureen masa part dengan beg tu. muka masam mcm nama diumum keluar dari AF. ada gayalah...

adda said...

wow pandainye anak beranak berkaraoke. tanak tepek video ke?

Fiza's said...

la, merajuk ler bila dapat beg merah besar ehehe x per, aunty fiza afundi masuk

Mykhalish said...

wohoo..nureen dah prepare utk AF musim ke 16 kah?? hehehe.. apelgk, rakam la video beliau nyanyi kasi kami jd juri. hehe

J@J@ / Bini The Rock said...

lawa betol beg merah AF tu..kih kih kih!

Aku juga sdg sebok mendownload lagu2 dr Wali Band utk di jadikan halwa telinga bila sdg travel...

hehehheh..seronok layan!

suriadzul said...

COMELNYER DIA!!!!!troskan minat anda..da bsr..leh jd artis!!!cayuk2!!!!

Farra Dhelina said...

lagu ni mmg byk budak suka! hehe..

lama gila tak dtg blog akk!! ;p

ALoNa Cintamaniszlite said...

proses nak membesar ler anak dara hang ni..hehe