"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, June 2, 2010

Crocs di Mana2...


 Croc di Mana2??? takder..saya yang punya jer!! Citer pasal selipar jer!!! Hurmsss..bila tanya selipar Nureen kaler aper..dia ckp Ijauu...adeeiiii! aku cakap yang merah2 tue....pink kaler! dia jawab balik ijauu laaa....adeiii sabar jer..conflik kaler nie!..Then last night ku tanya balik, selipar Nureen kaler aper...dia jwb pink! clever!!hahaahahaha..............

Ini ler Selipar Ijauu Pink Nureen!! masa ku beli ritu 50% less....

Owhhh..cakap psl croc-croc nie...balik kg baru2 nie saja asah skill..aku panggil katak nie croc... mmg dh pasan yg croc nie jadi penunggu setia kat umah kitaorang....owg cakap dapat menghindar Santau...meaning tht, kalau owg berniat x baik..nak wat santau kt ahli keluarga kt dalam umah x kan jd dengan ada croc nie...wallahhu'alam...

Geli ker tengok Ai?? Croc a.k.a Katak Puru nama dier...asl jer jerawat byk mesti samakan ngan katak nie kan..kesian dier!!
Ai dh x der tempak nk sembunyi..tertonggeng2 minah tue amik gambar Ai tau! nyampahh!!
Adeiii nak bertenggek kat Selipar Acik pon sn nk snap gak! huh!

~ This weekend x sabar nk amik wedding photo..lamanya x amik..most of the photo semestinya Mr Hubby akan snap psl Ai x leh masuk Masjid...hurmmmsss!

15 comments:

mama tisya said...

wei aku geli tgk katak...pernh blk kg umh makcik hubbyku dlm toilet die ada katak..menjerit aku dh la time tu awal subuh.....uhuhuhuh

Gieyana said...

Mama Tisya ~ kahhh..lawak la hang nie..aku tgk x per..jgn dier panjat atas aku dh..mau menjerit gak!hahaha

Nana said...

alamak katak..geli nye aku tingat g sekolah katak masuk dalam kasut pastu aku dok pelik nape la kasut aku ketat??ketok2 sekali terjulor kuar katak menjerit satu taman bole dengar hahahah

Gieyana said...

Nana

kahhh..hang sama jer ngan Mama Tisya yer...aku geli gak..tgk x per...

elly said...

katak kalo x lompat ok..kalo dia lompat mau aku pun jerit2...
kalo dah tangkap ngan dlsr napk cantek lak katak tu..w/pun geli n takut hahahahaha...

ada bc psl croc ni..ada tulisan Allah kat gambar boye tu..allahualam

*∽ IZAN ∽* said...

uwaaa.... aku geli katakk... naper nko snapp......eeeeiiiiiiiii...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nampak katak jer terus menjerit...tak tahan tgk skin yg licin dan hodoh tu tu....eeeeee...

EIJAM'S FAMILY said...

giler yerk tgk katak tue.. den mmg fobia gee woi...

dilaOHdila said...

shuntek croc nureen Pinky ghitew.
taruk jibbit lagi cun tu giena.....

El-Zaffril said...

Comel la katak tu... mahu dibela kah?

[-suziey-] said...

erkkk nama dia croc ek? aku ingt frog jgk nama dia..hiks

J@J@ / Bini The Rock said...

huhuhu....Katak Puru kan nih? agak bergentel2 jugak badan dia ye..kesian!

Klu amek lagi dekat, mst rasa geli geleman aku nak masok rumah hang ni Gie oi!~

hehh!

fazilzura said...

salammmm ..

tang gmbo 1st tu leh tahan lg..

tang ambo lain2 tu , aku geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

atty's said...

kty takut ngn katak..huhuhuuh

Farra Dhelina said...

eiii katak tu..geli nya tgok kak..grrr