"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, June 23, 2010

Kampung's memories....



Lama sungguh x jejakkan kaki kat kampung Mertua..mmg lama giler since kitaorang busy ngan hal rumah...ku rasa dh dekat 3 bulan kot x balik....So, lastly decide gak balik although busy ngan Eseyment, pastu dgn barang2 deco utk hantaran brother in law yg x di beli lg...pastu editing gambar wedding kwnku yg x siap lg gi...adeeeiii~ mau pengsan woo kalau di pikir! but aku relax jer mcm x der aper2 yg rushing! !kakakaka...

Yg paling by aku bimbang sgt psl eseyment Financial aku tue..nk kena cr Financial Report YE2009 utk 30 companies yg tersenarai kt KLSE...mak aiii! camno ku nk godek psl most of company byk yg x disclose g financial diorang kt public...yg byk dok jumpa pon YE2008! ....meluahkan perasaan seketika kt sini pulak! ada sesiapa nk tolong ka?hahahahah....

Love this photo..natural photo tau without asking them to pose!!

Lets forget about its...straight to the point kan,psl balik kg in law ritu.... sgt best walaupon asyik bersin x henti2 psl habuk n sejuk..kakakaka....Pagi tue tgk Mr Hubby sibuk melayan Nureen bermain kt luar, Nureen ngan beskal pinky kesayangannya...tetiba teringat nk rakamkan kenangan diaorang berdua nie...Lama giler x guna lense 50mm nie...bgku lense nie sesuai utk amik picca potraiture jer...kalau picca permandangan tue cam kurang sesuai sket...sungguh sonot guna wide lense utk picca permandangan but lense tue pon dh mcm terabai jer since dok guna 18mm-200mm......

Sibuk jer Nureen nk pegang paku yg stick kat depan tue....

Tersangat gigih Nureen berbasikal....
T
Mr Hubby yg x pernah penat melayan kerenah Nureen.....

 
Si comeyy yg mmg asyik dgn basikalnyer tanpa hiraukan daku snap photo dier....
^_^ Nureen adalah modelku yg dijadikan sebagai bahan kajian a.k.a ambil gambar la, but dier mmg x sporting cam Aqeel..Adeeiii!! Asyik2 gambar Nureen ja kan!!!hurmmsss.....
^_^ Balik kg kampung bestkan, walaupon sekejap cuma.....dan yg x bestnyer, seleraku utk menikmati duyan In law cam kureg jer...x teringin lansung walaupon buah duyan tue di depan mata..adeeeiii!
^_^ Thanks pada korang yg slalu dtg kt blogku di siang hari yer...ku x dpt terjah umah korang..mlm2 jer ku online....

8 comments:

mamalieyna said...

gambar2 tak ready dr nureen pun cun apa..nmpak natural gituw..^_^..best ada camera canggih..hehe..

Fiza's said...

best sgt tgk suasana kg.. rindu lak kat kg

[-suziey-] said...

wei lenkali kalu xterasa nk mkn duyan tu bw je balik pastu pos kat aku..aku sentiasa teringin..ekekeke:p

betl la...bila lot of things to do..mmg serabut..tp buat2 cam xde mende..huhu..

erkk aQeel tu my aQeel ke..hiks:p

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

lagi suka gambar natural dan candid...nampak hidup...

zura@iwan said...

gmbr candid la mjadi beb....kakakaka....gune semaxima mgkin dslr tu...kekekeke...

mmg best blk kg wpon sekejap cume kan....uitt awat x lalu doyan plak...hehehe...bkn ke hg hantu doyan...

el said...

lupa la aku nk tya ko
ko beli kt mn beskal nurin tu
comel banget..

CatlinaFly said...

comelnye nureen dgn basikal pink dia :)

Mykhalish said...

wahh comeynye beskal kaler pink. sweetla pic candid nureen. sgt sempoi ok.. adehh...doyann... sdpnyaa..