"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, June 26, 2010

Cayang Ibu Giveaway..

Lama giler x joint contest..so saja merajinkan diri nk joint....

Kali ni nak join contest yg di anjurkan oleh emacupcakes.blogspot.com


Contest : “Cayang Ibu Giveaway


My Lovely memories between me & Nureen below.....

Ummie : Gie

Princess : Nureen Najwa Binti Munir

Candid photo yg Mr Hubby ambil masa kitaorang outing kat Botanical Garden Penang. Time nie Nureen nk makan nasi goreng yg aku bekalkan tue dgn sendirinya..So, ku jadi tukang pemerhati ler takut kang tertumpah lak..

Nak Tag 5org kwn to follow blog ibu imanina
1- Sall
3-El

4 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck dear..gambar tu cun...walaupun tak focus kat muka..

p/s:: nak join jugak lah...boring di malam minggu..

Farra Dhelina said...

gd luck sis! :)

Farra Dhelina said...

gd luck sis! :)

*∽ IZAN ∽* said...

oh aku di TAG rupernyerr.. ngeh ngeh ngehhh!

Wehhh.. rugi tak dapat jumpa nko gi Penang. Apo nak buek.. den pun tak kuor office/hotel pun tak sempatt.. berkurung dlm ofis nak dekat 20 jam settle problemm.. mujur la leh balik dah hari ni..!

InsyaAllah next time ada rezeki leh jumpa ekkkk