"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, June 25, 2010

Toy'r Us....


Ahaks! picca nie mmg freshly keluar from oven...saja nk shoot guna manual n mode black & white setelah menggodek2 si gedabak tue...Dan semestinya, Nureen yg menjadi model yg setia, kalau idak..x kan ku nk pangil geng2 Bangladesh yg sedang menyewa dkt ngan area umah daku kan! berdekah3....

Testing guna mode black n white..selalunya ku guna photoshop jer nk tukar kaler nie..kakakaka
See...my dotter nie mmg addicted ngan menan nie...igt boy ja ka yg suka...girl pon sama tau!

Ni adalah new baby for Nureen..br beli jer hr Rabu tu gara2 nk pujuk dier tgk wayang...alahaiiii! this photo ku guna manual mode...adjust shutter n appeture ja but malas nk tgk brp ku adjust..

 
Jeng2..ini ler menan2 lori, keta, kapal korek dan seumpama ngannya yg menjadi milik Nureen dan of coz la our $$$ yg keluar!huwaaa...........pic ni ku guna night mode dan ku adjust iso jd 800....kalau idak mmg susah nk captured!

7 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nureen nureen...suka main lori, bas, treler yer...mana mainan masak2 ni??/

el said...

cantek pic..
hahahaha tu baru sorang
kalo beberapa org anak jenuh
hehehe tp biarlah nurin dimanjakan
nti ada adek2 kena bertolak ansur ye nurin hehehe

dilaOHdila said...

salam giena..
dah upgrade dah ke, cayyo!

Nureen pun minat gak mainan ni erk
ingat boy jek. ni boleh jadi engineering ni...

mummy_ayu said...

kids suka susun keta banyak banyak cam tu kan? sama je pesen ngan Ian..pas tu dia kata..
"mummy..jam"..

alyyani said...

berderet lori, kete nureen. khusyuk tul dia main. :)

Sharini aka Ummi Khayra said...

Salam...

Khayra pun suka main dengan kete.. suka bawak ke hulu ke hilir sambil dok bunyi2... :P

Farra Dhelina said...

wah nureen suka menan boy jgk ek..