"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, July 20, 2010

@Batu Ferringhi ~ Nureen in Action

Bermacam2 keletah Nureen bermain dgn pasir yg kitaorang rakamkan..byk photo actually but x larat ler nk upload byk2...seronok jer tgk dier happy dgn duniaNya....

 
^_^ Hepi kan pabila tgk Nureen bermain...anugerah dan amanah dr Allah Taala yg tak ternilai ....Pengubat luka dan lara ku dan Mr Hubby ......ngeeee...
^_^ Mode hepi giler skrg nie....dgn rezeki yg Allah Taala berikan...ngeeee!

13 comments:

Farra Dhelina said...

syukr alhmdlhhh.. ;)

suka tgk nureen dgn cinonet dia tu hehe

Mykhalish said...

di mn ada nureen di situ ada beskal pink. hehehehe... ala2 peribahasa plak.. seyes wehh...mr daddy pun kt, nureen sgt sinonim dgn beskal tuh.. hehehe..

ikiqzana said...

cantik gmbr2 ni gie.. suker negok. skrg tgh gila nk beli kamera godang.. hihihi

[-suziey-] said...

ha 'rezeki' baru ke? hehe semacam je hepinya ni:p

atty's said...

Memang happy kalau tgk anak kesayangan kita happy ..semoga gie dan family sehat dan happy selalu .amin

Gieyana said...

Farra

Thks...alhamdullilah..heheheh

Me too...suka ngan kerenah dier yg busy body tue...

Gieyana said...

MYKhalish

Ko pon n Mr Daddy pon pasan yer..mmg nk kemana2 harus dibawa beskal nie..huhuhu...

Gieyana said...

Zana

Thks...hehehe..rembat jer wei kalau ada budget...=) mmg best tau!

Gieyana said...

Suziey

Hahaha..mmg tgh hepi nie..kekekeke

Gieyana said...

Kak Ty's

Macih2..insyaallah...=)

*∽ IZAN ∽* said...

ada kahh kau bawak beskal Nureen sekali tuh..? wah wah wahh... full facilities! he he.

hepi semacam tu.. ada apa2 kah..? he he he

JMR said...

comel si nureen nih!!..happy forever after!

CuTeMiUt78 said...

seronok nureen main2 kat pasir... leka sungguh dia