"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, July 12, 2010

Nikah Heri + Sheka

Majlis Pernikahan adik iparku berlansung dgn lancarnya Sabtu baru2 nie…Kat Penang jer majlis dier, so kitaorang x penat sgt la nk travel bagai….So umah kitaorang jd transit before rombongan ke Masjid…Dengan 3 kali lafaz, diaorang sah bergelar suami-isteri…Selamat Pengantin Baru buat diorang dan semoga berbahagia ke anak cucu…
DSC_0366DSC_0387DSC_0383DSC_0404 DSC_0417^^ Lately yg sangat busy…..nnt free ku upload picca hantaran diorang yer….=)

12 comments:

M@L@ said...

cantek panten...gambo pon cantek2..

[-suziey-] said...

barula puas tgk gbr beso2..heheeh..

cantiknya pengantin..

atty's said...

selamat pengantin baru utk adik gie..

Nana said...

cantik pantin nye
eh kat penang xpe ke klw xpakai tudung btol2 masa nk nikah?
kalau kt sini..sure kena sound dah ngan tok kadi.klw nk nikah dlm masjid/surau kena pakai tudung & baju pun xleh ada jarang2 kat lengan tu klw x..sia2 je kena sound ngan tok kadi.

Farra Dhelina said...

3x lafaz kak? hehe mesti gementar pya pasal ni ye..pape pon smga berbahgia ke akhr hyt

Gieyana said...

Mala

Tenkiu yer...

Gieyana said...

Suziey

saja lak kali nie upload guna WLW kasi besau2..kakakak

Thks ya!

Gieyana said...

Atty's

Macih yer..

Gieyana said...

Nana

Thks..owhh aku x sure ar..psl nie adik ipar ku kawin owg sini..x pernah experience before..oic..pengantin pompuan pakai inner kt dlm tue kaler brown, so nampak cam x pakai ler...

Gieyana said...

Farra

gementar punya pasal ler tue...tgk tok kadi seyes lak..thks yer..=)

Mykhalish said...

huh skali pdg pengantin laki cam ur hubby. huhu... nsb baik ada mention adik ipar. heheheh.... anyway love the pic. so nice..

Gieyana said...

MrKhalish

Dear, adik bradik my hubby mmg seiras...especially adik dier last 2..sejibik jer..kekeke...thks yaa!