"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, July 5, 2010

Weekend di Kampung...

Last 2 week kitaorang balik kampung..ada 3 motif....singgah home sweet home, balik umah mak n attend wedding Mr Hubby's....but yag paling teruja, semestinya tgk umah ler...best sgt! ku pasang curtain & cuma tunggu nk move in perabot jer....lalalalala...

Balik kg ritu dpt makan puas buah duyan nie..walaupon emak sanggup beli...

We all bertolak Friday night tue g..nk dpt 10% disc la katakan..singgah R&R Gurun lepak2..siap makan nasi lemak panas gi for supper! perghhh sedap! Sampai KN pon dh almost 2.00am.

Sibuk giler Nureen interframe masa ku nk snap photo!adeeiii!

 curtain kt Master bedroom ku! I loikeee...

Nureen mmg addict giler ngan duyan! tgh sibuk temankan abahnya...

Keesokkannya, bangun seawal pagi..Nureen kaco suruh Ai bangun  untuk kemaskan apa yg patut kt umahku...then tghari baru gerak g AS utk makan kenduri ngan kawan Mr Hubby from Penang..photo kat umah kenduri non adoo psl malas nk bw kamera....Pastu,we all gerak ke Pekan Rabu bw kwn huby shopping kat sn...Then, we all siap wat  last minutes plan utk makan durian+rambutan kat umah kwn diaorang....perghhh ku melantak duyan tahap otomen smpai pening!!

Hujan turun renyai2 masa we all g Sungai...

Ahad, ku dan Mr Hubby balik umah mak aku...aku rajinkan diri utk tanam pokok nk bw ke umahku kt KN...3 pokok skali ngan pasu ku angkut dr umah mak..siap Nureen menangis tersedu-sedan x nak pokok tue taruk kt dalam keta! Adeiiiii..mmg puas di pujuknya!huhu...........Ptg tue, before gerak balik ke umahku..kitaorang ke sungai utk amik batu..sambil biarkan Nureen main kat playground!..mmg best sgt eventhough x sempat nk posing gediks bagai!!

Hepi giler Nureen men kat playground tue..

^_^ Kalau boleh everyweek nk balik kampung..but masa x mengizinkan.....

5 comments:

Farra Dhelina said...

ctk lah bedroom akk..kombinasi yg wallahhh! ;)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

mak ai cekcinyer anak dara ni....

[-suziey-] said...

woooo duyan...sedapnya..dh musim ke wei?
nice MB ko..lebih 'hangat' la malam ko..kekkekeke:D

J@J@ / Bini The Rock said...

hahaha...mcm berjanji pulak!

aku pon mkn derian jgk sampai santak perot! Then kepanasan pula mlm tu...
hadeyy!

tp puas la skrg..la ni jeling2 je kat derian2 tu..hehehe!

Cik Wanie said...

durian "BALIK PULAU" mmg terbaekkk,
hahahahaha...
wanie dah pi try rasa,
mmg sedappppp;)
nak pi lagi lah mcm nie:P