"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, July 2, 2010

X jadi, then Postpone...

1 week x update blog...masa x mengizinkan utk upload photo..byk citer nk story, slow2 la yer...Ikut kepada plan asal, hari ni ku bersama Mr Hubby serta beberapa org kwn akan menaiki TitanicStarCruise...siap dh plan bagai nk posing2 gediks ala2 citer Titanic tue but terpaksa postpone..besok kena datang kerja psl Quarterly Closing...huwaaa....plan nk nek on 6th July ppn x dpt gak...so, sungguh sedeyy di sini but misi harus di teruskan jua....x sabar nk posing2 atas bangunan di tengah2 lautan nun.......

^_^ hopefully dpt gak penuhkan keinginanku nk posing ala2 Titanic dlm masa terdekat nie yer...
^_^ Byk betul benda nk kena settle nie..slow2 kayuh la kan!kik kik kik........

6 comments:

Farra Dhelina said...

nak nek str cruise?? best nya kakkk...jln smpai ke mn??\

mesti best menembak nnti kan??

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

Ayu kecik2 dulu pernah bergambar kat kapal ala2 star cruise jugak..tapi masa tu baru darjah 4..so tak leh panggil posing lah kan..sebab tak pandai lagi..ekeeke

pas tu tahun lepas baru betul2 dapat posing kat star cruise...tapi masa tu tak der DSLR lagi..tapi boleh lah...

semoga impian mu menjadi kenyataan..

zura@iwan said...

nnti setting len...bleh posing2 noh...posing atas kapal smpi lebam....aku x de DLSR...huhu

Gieyana said...

Farra..

Hahaha..x sabau gak nie...jalan2 tgh lautan..hehehe

Gieyana said...

Ayu

Nnt ko nek len..dr Singapore meh Penang..mesti best kan..hehehe

Gieyana said...

Zura@Iwan

A'aaa..nntt kita setting2len..mesti best! hang jd model dh la wei..x pon kita sm2 gediks!kakakaka