"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, August 20, 2010

Clik Clik sana sini...

Aloha....tukar lg cat umah nie...mcm2 kaler dh try..belasah jer!  kalau sinonim ngan kaler umah korang kira kebetulan la erk...nk buh kaler ijau kekuningan  tue cam sakit mata jer! but cantik gak tu! kahhh...perasan jap!...nnt kalau2 boring, ku tukar n tukar lagi kalau ketidakpuasan hati menghantui diri!

Tadi saja jer clik2 kat En Nuff tue...lama dh x jenguk psl kalau jenguk ja brp sen jer yg ku dpt! maklumlah malas tahap gaban otomen nk mengupdate! tau tak apsal malas nk update..kdg2 terasa bila kita mengupdate nie, especially something yg kena mengena ngan diri n keluarga nie rasa cam x privasi jer! lagi satu, kkdgnya terpikir mcm da satu sifat riak n takbur yg ada dlm diri walaupon tidak kita sedari..ya ler, asyik citer psl dapat itu-ini, beli itu-ini, pegi kat situ-sini.....hurmmss jgn lah aku di kategorikan dlm RnT ni...Amin...

^_^ nukilan ni sekadar luahan hati..sekadar peringatan utk diri sendiri....
^_^ Rini x kerja...cuti eden dh byk yg kurang dh...raya nie unpaid ler gamaknya!kahhhhhhhhhhhhhh!

5 comments:

Farra Dhelina said...

weee kaler ceklat lak..

zura@iwan said...

hohoho...btukar kaler plak dah....kekeke...haku pon lama x cat umah tu...boring gk kdg2 tgk kaler yg sm jerk...

betui2 wei...haku pon kdg2 rasa cm tu gk, tu mls nk hapdet bagai...hapdet pon gitu2 jer...x de la nk ceta details sgt psl itu ini..kdg2 privasi kena jg gk...hehe

*∽ IZAN ∽* said...

oh menarik ni tukar tukar anginn..

wehh... gie, izan pun kekadang rasa cam tu gakk... kalau jadi RnT.. tapi kekadang sekadar nak share... tapi dah nama pun bloggingg.. cam ne tuhh..... isk isk iskk..

as pengunjung Izan rasa OK jee.. seronok je nak baca citer orang lain. tak kisah la update pasal apap pun.. tak le rasa mcm org tu nak riak ke sbb macam dah adat berbloggin tu berceritakan.. kekadang ada gak yg boleh tambah info kat diri sendiri.. wallahualamm...

Khai Mohd Photography said...

wow...rumah baru...just nice.

betullah...kadang2 kita tak nak cerita, tapi bila dah tak der cerita tu, tulis gak buat entry hehehe...moga kita jauh dari sifat takbur tu..

MaMa aYiN_IcHa said...

Betui tu Gie...Sbb malasnya nk hapdet kang klu citer org kata riak kan..lg pun my hubby cukup pesan..if nk hapdet pikir abih2 or hapdet yg simple2 x more to riak..hehehhe...itu sbb la aku jarang nau hapdet...

ok gak wei..kaler cat umah ko nie..tantekkkk...