"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, August 29, 2010

Keinginan dan Kemahuan....

Terasa seronok lak nk mengupdate...kalau boleh tiap2 hari tue nk buat 2 @ 3 entry...tp malas lak nk upload picture2...pastu kalau x update langsung lak rasa sayang jer ngan blog nie....mcm2 coretan yg dh ku luahkan BUT kena ler lalui edisi tapisan...Elakkan daripada terlampau bercerita smpai x igt Dunia.....nk gak privacy kan! hahahaha.................

Lately bila ku terjah blog aku nie biarpon sbgai silent reader kt blog sendiri, tgk iklan tue senantiasa adoo..pastu saja masuk acct Nuffnang, alhamdulillah dpt buffered earning...biarpon x byk mana, jadi lah kan..rezeki.......

 
Tatkala balik ke kg ngan Nureen tempohari..Gigih jer dier on the phone ngan Mr Hubby!

Tatkala aku sedang gigih menaip nie, hujan turun...lebat giler...but rasa tenang n damai jer tgk titisan n bunyi2an yg terhasil dari hujan tue......Itulah ciptaan Allah Taala yg Maha Esa....Syukur kerana masih di beri peluang utk menghirup udaraNya.............

^_^ Rasanya harini tunjuk2 jer kot....
^_^ Thinking of you........really!!

12 comments:

zura@iwan said...

wahhh..dpt buffered tu...bestnya...aku ntah la bila nk cenggitu...hikss

Ummi Eisya said...

hihi..blog sendiri pun jadi silent reader ke?tula,klu dah penyakit M tu datang,memang tak leh wat apekan..kita pun sama gak

*∽ IZAN ∽* said...

ha ha! Hapdet jgn tak hapdettt.. jgn riso aku rajin jengahh he he. Dah merasa nikmat BE..? tahniahh..!! keep it up..!! lebih2 lagi bulan posa ni.. memang lebih masyukkkk dari biasaa.. he he

dilaOHdila said...

wah serius si nureen tepon papa tu giena...hehehe
** Lawo bground tu, PINKY

mamalieyna said...

layan blues pun best time hujan2 ni..hehe..

Farra Dhelina said...

kak, yg pic ni..kat rumah baru akk tu ye? nice deco sis..suka kaler pink tu..

syukur..dpt jugak BE utk nanang akk :-)

Gieyana said...

Zura@Iwan

rezeki2...igt x dpt dh...ngee

Gieyana said...

Ummie Eisya

A'aa..kkdgnya jd silent reader gk..malas nk login..hahaha..sabau ja kan!

Gieyana said...

Izan

Insyaallah akan lebey rajin lepas nie psl exam dh over...tgh cuti nie..hahahaha..tp x der ms lak nk wat entry..hahaha...

Gieyana said...

DilaOhDila

mmg serius giler budak kecik tue..hahaha..thks ya!

Gieyana said...

MamaLieyna

Betui2..mmg best layan blues time2 hujan nie..syok ja!

Gieyana said...

Farra

A'aaa kt umah br tue...tp x siap lg..slow2 deco..hehehe..thank yer!

Macih2 yer...1st time merasa BE nie..ngeee