"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, September 2, 2010

Buka puasa ramai2...

Semalam we all buka posa sama2..This is the 1st time ku buka posa kt luar..mmg best n sempoi...picture nie ku cilok dr Fb Firah...malas nk trf dr kameraku psl suma aku set auto jer...malas nk capture photo guna Manual..lambat!! Thanks to kaum2 suami psl belanja we all! I loikkkeee............

Masing2 tersengih keseronokan psl da owg blanja maa....

Food? Ok jer..So So...karang byk komplain nnt x bersyukur dgn nikmat Allah Taala lak compare dgn insan2 susah yg x dpt nk merasa semua2...Aperpon mmg best kan Zura & Iwan...

^_^ Nnt kalau da ms ku upload photo2 lg yer....

7 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

best kan dapat berbuka puasa ramai2...

::Mamalyna:: said...

sekali sekala bukak pose ramai2, memang seronok..

zura@iwan said...

uittt cepat....aku ingt picture dr camera gedabak hg...rupanya cilok gk...nnti aku nk cilok plak le...hehe

mmg bestttt....bkn senang nk kuar sekali cm ni..kenal2 kan..

Farra Dhelina said...

tpancar wjh kgembiraan kak gie..hihi..org belanja mmg best! hehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya dpt makan beramai2..
thanks ya gee sebab wish bdy aku aritu... selamat menyambut hari raya aidilfitri.. dah siap persiapan raya ke

Nana said...

mmg sonok dpt buka pose ngan kwn2 kan aku ada skali je buka ngan kwn2 time reunion ritu

wantie said...

buka puas ramai ramai ni memang best. laju jer membelasah makanan.