"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, September 9, 2010

Salam Aidilfitri.........

Buat sahabat tercinta....rakan dan taulan...samada yg dah lama kena ataupon baru2 kenal....Mohon Ampun dan maaf kiranya selama berblogging nie ada salah dan silap mahupon terkasar bahasa....

Sorry, no E-card psl x sempat nk buat....this week pon lansung x online psl ku gigih buat kuih raya n kek...this is the first time ku buat after 5 thn kawin tau! Makanya, secara rasmi hadiah kawin yg ku dpt tue baru rasmi la!hahaha.........

Sedeyy plak rasanya utk meninggalkan Ramadhan...moga Allah Taala panjangkan umur utk bertemu lg dengan Ramadhan pd tahun depan...Dan akhir kata..Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin yer....Hati2 di jalan raya...

^_^ Ptg nie baru ku gerak balik kampung...dekat jer kan Penang ngan Kedah...Highway sure byk keta giler!!
^_^ Raya yg penuh bermakna this year psl boleh stay kt umah di Kampung tue....:)

3 comments:

mummy_ayu said...

selamat hari raya to u gie & family...

[-suziey-] said...

slmt hari raya! haih..lama xjenguk sini..baru nk aktif blogwalking:D

wantie said...

selamat ari raya utk ang sekeluarga. Aku non sempat nak wat N3 utk raya. cuma ucap kat FB jer.