"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, September 20, 2010

Syawal ~ Nureen + Afiq....

Raya kali nie mmg best giler....Nureen langsung x kacau aku...ibarat cam ku x wujud jer dlm dunianya ter..kalau Nureen cr ku pon cuma utk makan..minum susu and mandi jer....so dpt ler ku bmanja2 ngan Hubby tersayang!lalalalala....

Mmg gigih jer Nureen ke hulu-ke hilir ngan Anak Saudara ku nie....tetiba terlintas di pikiran utk capture  gelagat diorang yg mcm2 ala2 loving couple nie...

Diorang nie tgh gigih main ngan penyapu nie..sabo jer!
bila dsuruh dok leklok, Nureen pejamkan mata jer! adeiii!
Lastly..Lari la plak! adeiii...

^_^ Nukilan 1st Syawal nnt ku story yer...x der ms nk upload photo..cerita bgambar br best kan!
^_^ Gelagat diorang nie mmg cute! close bebenor diaorang....

9 comments:

mummy_ayu said...

so sweet..cousin nureen ker?
best jer...

zura@iwan said...

mmg sweet bila tgk gelagat depa dua ni....hahaha

mamalieyna said...

alahai sweetnye...nnti dh beso tgk balik ni..malu2 tak..hehe..

[-suziey-] said...

sama la kita..aku pn suka btl bawa aQeel berjalan..dia dh xmerap aku dah..elok je buat hal dia sdiri..senang nk mkn kuih raya..ekekeke;D

Farra Dhelina said...

nak dia pkai bj kurung ye kak, tak merengek mtk tuka baju ke?

Alimaz-Kembara Terasing said...

nanti bila dah besar mesti memalukan...

Sidratul Muntaha said...

tahun ni kak daku kaco sikit sbb setot dah thu mak dia ade kamera beso..
takleh kasi org lain amik gmbo mak dia melainkan bapak dia yg amikkan.
huuuuuuuuu..
sadis!
gmbo raya satu famili byk rosak!

wantie said...

kalau hg tak cakap pun dah nampak. dorang memng closed. bagus la cam gitu berbaik baik ngan sedara..

Mykhalish said...

wewittt nureen ada boipren dah yer.. trus lupa umi dah.. hahahah... tp ok gaks, dkau leh arr lepak2 mkn2 dgn aman. hehehe