"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 27, 2010

Akak nie Ada apa2 ker?

Yuhuuu..ni ler soklan cepu emas dr YatiLee nie kt aku! Psl aku suddenly jer tnpa segan silu  terus men’sms’ no. nya utk  ajak berdating dinner…Sgt sporting wokey adik nie terus tanpa rasa bersalah kt Suaminya terus jer ckp YES!hahaha…Nureen asyik dok sebut2 keta kecik kt umah Auntie Yati jer! Ingatan dier tue myb kami nk terjah umah Auntie Yati…But recently pon mmg dia rajin menyebut psl Auntie Yati kalau tnmpak keta kecik2 tue…adeeeii! sabar jer kan! At last, dpt gak penuhi permintaannya utk bertemu ngan Auntie Yati nie..
Owhhh dik Yati, akak mu nie x der apa2 la! kalau ada apa2 sure dh di kongsi dh! n yg paling excited of coz ler Nureen! lalalalalala….Nie ada apa2 psl lapar ja nie! kalau ngan Mr Hubby jer menikmati hidangan nie sure x abih nie psl hubby Ai berdiet mlm2…
DSC_0009Seisi bergambar adalah perlu okies! X dan ready, photog dh snap picca we all daa… DSC_0014
Nie ler sket sebanyak makanan yg we all belasah! perghh sedap wooo!DSC_0017
See mmg sedap psl cuma we all jer gediks bergambar! Hubby Yati, steady n concentrate jer menikmati makanan!kekekek
DSC_0019
Kan ku dh ckp..mmg Marveles! Perghh sehingga menjilat pinggan jari wooo!
PASTU, selesai penuhkan perut,we all lepak2 kat depan Queenbay Mall nie smbil gossip2….x amik la byk picca kt sini psl rasa x best jer kalau nk shoot  picca malam..bw tripod br best sket!
DSC_0024
Nie jer la picca yg elok sket pon..gigih jer Nureen yg telah merengek2 nakkan belon, bermain2…………
=================================================
Cost: Ikan Bakar, Sotong goreng tepung, kailan ikan masin, sup cendawan, lala goreng pedas, telur dadar + nasi utk 4 owg = RM50+ jer…mmg berbaloi kan!
  • Sowi dik, x dpt lak nk link blogmu….adeeiii!

6 comments:

zura@iwan said...

ooo gituw....lenkali scara spontan men'sms' la ku taw...kahhhhhh

fazilzura said...

wahhh itu maknan , sgt nampak sodappp oooooooo...

~ Lady ell ~ said...

wah..sedapnye mkn...tp tk licin lg tu kak...kulit lala tu ada lg...hihi

zimironamia said...

makan sambil gosip mmg best!!!!

mummy_ayu said...

wah..lapor la nengok macm mcm makannan..

ALoNa Cintamaniszlite said...

akak suka betul tgk gie pakai shawl ni. Bertambah seri2nya...