"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, October 11, 2010

AkibatNyaa...Help Please...

 

Nie ler akibatnya kalau rajin nk adjust blog kt sana sini....so skrg posting Title ku dh jadi seciput jer keciknya...So da sapa2 tau coding utk adjust tak! Please....

blog

nmpak sgt tuan umah malas nk crop..kui2…blasah jer lah!

11 comments:

zura@iwan said...

lorr...cm no jd cm tu...hahaha..

try gi kt Design-Template Designer-Advanced

mamalieyna said...

huhu..tak pandai nak tolong..tggu respon kengkwn lain eh..

but nice backgroundlah! sweet.

SyaNa said...

aiyakkk aku pn xtau
xdpt nk tolong
xde keje la tu godek2 ek

Gieyana said...

Zura

Hahaha...terlampau celik IT sgt..nnt ar free godek len...dh p dh kt situ n kt html...adjust pon sm jer...kui kui kui..

Gieyana said...

Mamalieyna

hahaha...rasa cam serabut jer..nk adjust lg ar nnt free...

Gieyana said...

SyaNa

Hahaha..mmg x da keja nie...tgh rajin godek2 so dh seciput jer post title tue...hhahaha

Farra Dhelina said...

bckgnd dah comey..tp tang title tuuu..adeiii can eleh jadi kecik camtu kak?? adeiiii....tak tau nak betul kan koding jugak..

mama tisya said...

wei ko tk backup dlu ke..pyh lak nk bc entry ko cz background lebih menyerlah dr tulisan..kena godek2 tu

mummy_ayu said...

ayu pun tak pandai but tul kata lieyna..cantik sgt background..sweet la gie....bunga tecik tecik nie...

Gieyana said...

Farra

hahaha...tu la psl...dh remove dh template tue...nnt godek2 len..:)

wantie said...

tu la. kelmarin ada wall paper kat umah hang ni. hari ni dah letak cat putih lak.

nak tolong??? hang la yang selalu tolong aku wat blog ni. cam no ler aku nak tolong. mahap .