"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, October 24, 2010

Daku bersama Nureen….

 

Masa : Pagi

Lokasi : Kat ruang tamu

Xtvt skrg : Nureen sibuk menyiram pokok, ku melayan tenet…Mr Hubby, keja…..

Xtvt akan datang : Nk ajak Mr Hubby berjimba2 di petang hari tgk sunset smbil berpelukan berpegangan tangan di tepi pantai! boleh gitu!

Mood : Rajin yg teramat sgt…..

DSC_0733 Picca ku bersama ngan Nureen berposing cam ala2 artis lepas dr turun dr ketapi kecik!

Idea : Ketandusan yg teramat sgt…..

Commitment : Fully concentrate for da final year…Macroeconomic, Business research + Strategic Mgmt….

9 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

woh! selamat memerah otakk!!!

ibuayahdamia said...

memang dah macam artis pun gambar tu...cuma kalau tak der beg pink tu ..lagi meletoppp...ni nampak artis cam sibuk ngan anaknya ..hehe

mamalieyna said...

wooohooo...good luck for final year! yeaah! ^_^

Gieyana said...

Izan

Hahaha..slamat2...:)

Gieyana said...

Ayu

Hahaha...picca candid jer nih! sibuk + gigih control nureen yg malu2 kt kwnku...*beg pink tue Nureen yg punya..hahaha

Gieyana said...

MamaLieyna

Macih2..:)

zura@iwan said...

patut la cik abe kena keja shift miggu ni...naseb baik keja pagi..ptg bleh jln2 cuci mata lg..hehehe...

ALoNa Cintamaniszlite said...

selamat belajar gie..

seronok ye..gi genting mendingin-dinginkan badannn, hehe..

[-suziey-] said...

waa mood rajin + bz..hmmm camne tu..

SM kacang je wei..senang2 je dpt A..ekekeke:p