"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 6, 2010

Demi MaSa...

 

Demi Masa!
Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian -
Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar.

Dipetik dari :

Tafsir Surah Al ‘Asr – 103 & Intipatinya.

  • Mmg masa berlalu dengan pantasnya...smpai x der masa nk berblogging cam dulu...nk tumpukan perhatian buat Nureen yg membesar, a wife n a student...Dan semestinya mood berblogging dh jadi so so jer nie....aperpon take care yer semua!
DSC_0437

Buah Hati pengarang Jantungku yg  byk kerenah lately….She’s now owned my Lappy! huks….

6 comments:

mummy_ayu said...

wah..dah bertukar hak millik dah cik lappy? he he he...semoga semuanya berjalan ngan lancar ...amin!

fazilzura said...

jgn sia2 kan masa

zura@iwan said...

masa is more important....tu malam2 aku tak on9, jarang2 sekali...spend time with my hubby...ahakss...naseb baik kt opis bleh on9...kui..kui..kui...

apa2 pon tk yr time yer....nnti mood mali hapdet le...

wantie said...

what ever we do familly comes first. tul tak? cam haku ni la. dah tak sentuh lappy bila balik umah. rasa mcm broadband tu ada pun utk Amirul Online study jer...

Farra Dhelina said...

alhai..nuren dah memonopoli lappy ye...kena beli kan utk dia 1 la sis nmpk gaya nya

*∽ IZAN ∽* said...

cantekkkk gambar nih.... !