"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 13, 2010

I'm Lovin Its... :D

Sure ler Lovin its! bila da owng blanja kan!...Ketemu ngan mamat2 nie sebelum bertolak balik ke Pulau Mutiara...Si Puteri bertemu dengan Putera nya...ada adegan2 menyentuh hati dan perasaan di siang hari pabila terpaksa berpisah dengan putera tersayang...Si Puteri terpaksa tinggalkan Puteranya kerana dek tugas yg menunggu......Sedeyy, terharu,dan seumpama dengannya bila situasi perpisahan tue berlaku...hanya renungan mata yg tajam yg mampu utk di berikan.....
Si Kecil yg tidak mengerti apa2 asyik bertanya kenapa Si Putera tidak turut serta....Owhh sayang..Putera tgh busy  dengan hal2 majlis yg masih lagi tidak kesudahan....At Last,  Si Putera turut menyuarakan keinginan nya utk turut serta menaiki kenderaan hebat di Alaf baru menuju ke destinasi Pulau Mutiara membuat hati Si Puteri kegirangan dan bahagia..... wakakakakaka!
    •  DSC_0267
      Mamat2 nie ler ku jumpa kt McD before gerak balik kt Penang Ahad tue…Lokasi: McD Star Parade..DSC_0269
      Sedondon jer diorang nie..2 owg berbaju merah n 2 owg berbaju hijau…DSC_0270
         Eskrem yg best nie..But ku lebeyy prefer Strawberry…:DDSC_0277
      Nie ler mamat2 tue..a.k.a sibling hubby..seiras kan diaorang..cuba teka ikut aturan dr abang smpai yg kecik…:DDSC_0271
      DSC_0290
      Amboi2..sibuk bergossip..menyembang yer……
      DSC_0294   LAST BUT NOT LEAST..tuan empunya blog pon nk tumpang glamer gk tauu!ngeeee
  • kdg2 ku ngan lunch partnerku mmg berbahasa cenggini yg membuatkan km gelak berdekah2...
  • Confirm kalau Putera x mau ikut serta utk balik ke Penang, ku akan overnite kt KN..penat psl x larat dh nk drive lepas majlis umah mertua tue..:D
  • Monday : MC jugak akhirnya....

8 comments:

Farra Dhelina said...

e e mcm kembar la kak!! sama semua muka

zura@iwan said...

MC jugak la ari senin tu ye...penat wooo majlis knuri kan..naseb baik munir ikut blk sekali..hikss.

meh aku teka....

munir, lps tu baju ijo slow tu, baju merah balik...last baju ijo terang...hehehe..

☆ lieya latif ☆ said...

hadoi, lapar lak tgk mac d pagi nie he he he.....

ye laa sume seiras......ape2 pun pic last tu lieya suke..sempat gak photographer join yeak....heheheeh

[-suziey-] said...

ya lor..mmg seiras..satu acuan..hehehe..

amboih berputera puteri yek..hehe

dilaOHdila said...

salam giena, dah lama tak singgah sini
ooo macam kembar 4 pulak. raut wajah tak saling tumpah. Mana gambar nureen agi, giena

'NuReeN' said...

lama x mkn mcd.. semlm nak mkn rasa mulut masih pahit2 sbb demam.. nti la g mkn..

Mykhalish said...

hehhe... mmg seiras la dorg.. yg hijo sm rupe, yg merah pun sm rupe. hehhee

wantie said...

Aku ingat dok baca novel citer dongeng mana. upernya ko yang dah bertukar jadi puteri. hikss.. lawak tul hang ni...

memang la seiras...