"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 14, 2010

Kenapa Ummie buka SOTONG!!

AKU dah nk tergelak dh bila Nureen tanya soklan nie kat aku...berdekah3 ku gelak smpai menangis!! nasib baik x dpt nk guling2 psl kt dalam keta...
peristiwa nie berlaku masa ku balik kg baru2 nie...Dalam perjalanan nk jumpa hubby kat AS before gerak balik ke Penang...Sure la kan mlm2 bila bw keta kena ler buka lampu...kalau ada keta kat depan mesti ler kasi lampu rendah...kalau kasi lampu tinggi mau di makinya pemandu kt depan tue...So, bila dh x der keta kt depan, ku buka ler lampu tinggi! Suddenly jer Nureen ckp, knp Ummie buka Sotong!! berdekah3 ku gelak psl br ku pasan yg icon lampu tue mcm Sotong! Tinggi sungguh imaginasi anak dara aku nie! kui kui kui................

DSC_0264The Latest of Nureen Najwa…:D

7 comments:

[-suziey-] said...

hahhahaa..aku pn xpnh pasan simbol dia mcm sotong..bijak bijak..ekkek:p

SyaNa said...

hahaaa budak2 ni mmg imaginasi tinggi
kadang tu xsangka2 kan

☆ lieya latif ☆ said...

hahahaah...lieya pun bace tajuk tu mcm pelik...bile dah bace n ingatkan icon lampu tinggi kat keter tu baru paham....tegelak2 gak lieya tau hahaahhah....budak2 punye imagine ni mmg lain dari yg lain kan .....

zura@iwan said...

hahaha...lampu sotong lawak tul nureen ni.....huwaaaa....

yatilee said...

hahahaha..nureen2..sib bek kak msh mmpu mengawal pemanduan..kna advise kat proton la mintak tuko icon 2..haha..

wantie said...

mak ai.. tajuk wat aku terdouble meaning lak. hikss....

Farra Dhelina said...

hahaha lawak la nureen ni..tp sebenr nya dia cerdik la kan..blh dia terfkr sotong ye hiks