"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 27, 2010

Photog In Action…

 

Sila muntah ijou..gelak guling2 wokey! AKU Nk tergelak pon ada pabila tgh sibuk dok tonggeng2, baring2, meniarapt, panjat pokok dan berlari2 bagainya tue, ada gak insan yg dpt capture aksi hover Photog2 nie wokey!Bila ku tgk ulang, ulang dan ulang lagi Aku dh tergelak guling2 dh…igt x nak publish kt blog but since dh member2 yg secara tak sengaja yg rakamkan aksi brutal ganazz we all, so apa salahnya kongsi kat sini lak kan! SO, SILA GELAK GULING2 k!

74209_162307433792060_100000384145144_379135_2820967_n 

Ini adalah aksi Photog gediks cameragirl yg tgh gigih meneropong mengambil gambar bulan ..Makasih to Yatilee psl kasi akak cilok ambil kt Fb…hahaha

DSC_0027 Ni ler hasilnya! Bulan mengambang penuh bebs..Susah woo nk amik picca mlm2…kalau angkut bawa tripod kan best!

 

PASTU…Picca yg x boleh blah..Sempoi giler smpai aku gelak guling2 smpai menangis! Cayalah Kat Hubby kak Alona psl snap picca nie…berdekah3! Macih psl tag picca nie ritu…igtkan dier nk amik picca pengantin..rupa2nya! Picca pendekar daa!

n36338_422617540208_770780208_4320260_2309737_n Jangan buat main2 taw! ganas woo Photog nie!kakakakaka….hrp2 si Dia x majuk ar!kui kui kui!

7 comments:

ibuayahdamia said...

utk dapatkan hasil menarik, photoG pun kenalah ader aksi2 yg menarik gak kan...hehe

☆ lieya latif ☆ said...

kelas ko!!! aku pun suke entry nie..kdg2 betul tau, tgk gelagat org yg amik gambar ni lawak sebenarnye....he he he....

suke tgk ko teropong bulan tu...kelas!~

mamalieyna said...

hahahha...bisa buat daku tergelak berdekah2 pagi ni..tmbh2 pic last tu..hahaha...jgn main2 keris terpacak kt poket lagi tuuuuh! ekeke...

el said...

nk tgk lg aksi cengini..menarik tertarik :) tu lum tgk aku pya aksi..kahhhhhhhhh

zura@iwan said...

wakakaka...mcm mn hg gelak guling2 weyyy tunjuk sket...kahhhhhhh..tu blm tunjuk gmbr photog baring2 lg weyyy....

ritu masa km tgk munir duk amik gmbr kt tasik beris tu..ada gk couple pgntin ni duk bposing...yg si photog ni bbaring tlentang amik gmbr ko...bdekah2 km gelak....

[-suziey-] said...

hahhahaha gbr pendekar paling lawak..ekekkek:p tp tu kurang action tu..hahaha

wantie said...

hohoho... bukan dok tengok pengantin. tapi dok gelak tengok keris tu. sarung saja ka, atau memang ada keris kat dalam tu?